::Inici >XEIC!

XEIC!

www.xeic.cat/inicial.htm

XEIC! ia te disc

  xeicXeic! Neix l’any 2008 fruit de la continuació del projecte musical encetat l’any 2000 per Kontrol Antidòping. Després de set als escenaris, tres maquetes (dos d’estudi i un directe), diversos canvis de formació i d’estils musicals i gairebé 100 concerts a les seves esquenes, Kontrol Antidòping va posar fi a la seva trajectòria per transmetre tots els seus coneixements al seu fill musical: Xeic !

Xeic! per tant, se’ns presenta en societat, com un nou grup amb el rodatge fet i vol afrontar el futur amb noves idees, nous reptes, noves il•lusions i amb un disc sota el braç que reflexa tota l’experiència heretada del seu pare.

L’estil musical que practica és l’ska rural, una barreja multirítmica (reagge, rock, patxanga, etc.) que té l’ska com a pilar central i un instrument característic: la gralla seca. Les lletres acostumen a parlar de coses properes a la seva terra (Terres de l’Ebre) i molts cops plantegen crítiques de problemes socials que ens envolten en el dia a dia.

Els components que formen el grup, actualment, són 7 músics (5 de rasquerans i 2 de perellonecs) que intenten obrir-se camí, pas a pas, en el difícil món de la música i la seva estratègia per aconseguir-ho, és un directe contundent i ple de festa amb la única intenció de fer passar un bon ratet al públic de la mà d’un repertori propi i en català.