::Inici >QUE ÉS UN COMPTABLE FREELANCE??

QUE ÉS UN COMPTABLE FREELANCE??


La comptabilitat té de donar la major informació possible, sobre el seu negoci, per així, poder prendre les decisions tributaries, o econòmica-financeres més oportunes a cada moment.

Amb un bon assessorament comptable, amb un seguiment personalitzat, complementat amb reunions mensuals, en la qual s'apreciarà les tendències que va desenvolupant el seu negoci, sabrem en quina situació està la seva empresa, planificar un full de ruta i els recursos necessaris per arribar-hi.
En el nostre cas, a més, gestionem tot l'apartat tributari, podent ampliar-ho a l'apartat laboral, gestionant, si ho desitja, totes les tasques administratives de la seva empresa. Sempre sota un preu ajustat als temps actuals.

És aquí on apareix la figura del comptable freelance o comptable autònom, que intenta donar solucions, a aquestes manques. En aquesta mateixa web, a la secció "que fem per la teva empresa", trobarà, exemples d'informes, que amb tota seguretat no s'ajustaran a les necessitats del seu negoci, no es preocupi, ja que dependrà de l'activitat que realitzi, i de les necessitats específiques del seu negoci. Pel que els informes que realitzem són específics per a cada empresa.

Actualment, moltes assessories que tradicionalment, s'han encarregat de l'assessorament comptable-fiscal, estan delegant les seves funcions comptables, en aquest tipus de professionals, tant per motius econòmics, com per motius d'efectivitat.