::Inici >QUI SOM

QUI SOM

SOM UN CLUB EMINENTMENT D’ARRELS TARRAGONINES, VOLEM AMB L’AJUT DE TOTS ANAR PUJANT MUNTANYES I SUPERANT CIMS AMB  IL·LUSIONS, AMB LA SUPERACIÓ DELS NOSTRE PETITS I GRANS REPTES, PERÒ SEMPRE AMB L’ENCORATJADOR FI DE L’AVENTURA, LA NOSTRA AVENTURA DIÀRIA DE SUPERACIÓ CONSTANT.

PER AIXÒ NECESSITEM GENT QUE VULGUI SORTIR DE LA RUTINA DIÀRIA I QUE POSI FITES VIRTUALS A LA SEVA VIDA, QUE PLENES DE VOLUNTAT S’ANIRAN ASSOLINT POC A POC, SOLS S’HAN DE TENIR GANES I DEDICAR UNA MICA DEL NOSTRE TEMPS PER A CONÈIXER LES NOSTRES ESTIMADES MUNTANYES

TENIM MOLTES IDEES I FITES, COM  LES D’ACONSEGUIR UN LOCAL SOCIAL TANT DESITJAT, CREIEM QUE SI ANEM PUJANT EN NOMBRE DE SOCIS I D’ACTIVITATS HO HEM D’ACONSEGUIR, TAMBÉ TENIM AL CALAIX UN PROJECTE DE FER UN ESPAI O SECCIÓ NOVA PER INFANTS I JOVES COM UN “ESPLAI DE MUNTANYA”, HI ESTEM TREBALLANT , PERÒ PER AIXÒ  ES IMPRESCINDIBLE TREBALLAR JUNTS AMB CONSTÀNCIA JUNT AMB LA VOSTRA PARTICIPACIÓ I COMPLICITAT.

TENIM EN MARXA DES DE FA MES DE DOS ANYS LES SORTIDES “XERPA” DE CADA MES QUE ENS DONEN UN CONEIXEMENT PROU INTERESSANT DE LES NOSTRES ESTIMADES MUNTANYES, EL NOSTRE  HISTÒRIC  JA COMENÇA A TENIR MOLTES RUTES I VIVÈNCIES  REALITZADES. SI MIREU EL CALENDARI US FARÀ CINC CÈNTIMS DE LES NOSTRES PROPERES PROPOSTES D’AVENTURA.                            

TAMBÉ TENIM EN MARXA LA SECCIÓ DE BTT, LA D’ESCALADA, LA D’ALTA MUNTANYA PER  PIRINEUS I  ALPS. A PEU, AMB RAQUETES O ESQUÍS, PERÒ CAL ESTAR PREPARAT I FER LES COSES POC A POC, AMB SEGURETAT, RESPONSABILITAT I SENY !

EL CLUB TAMBÉ ORGANITZA DE LA MA DE L’ÒSCAR CADIACH CURSOS D’ESCALADA, ESQUÍ, ALTA MUNTANYA I TREKKINS PER TOT EL MÓN

CAL ESMENTAR ELS IMPORTANTS CICLES DE CONFERÈNCIES DE MUNTANYA QUE ORGANITZA EL CLUB ALPÍ K2 I LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA AL PALAU DE LA DIPUTACIÓ, AQUEST ANY 2010 S’HA REALITZAT LA TERCERA EDICIÓ DEL CICLE AMB EL NOM “ TRES MIRADES DE L’HIMÀLAIA” JUNTAMENT AMB L’EXPOSICIÓ AL PATI DEL PALAU DE LA MUNTANYA MÀGICA” i “ ULLADES PEL TIBET I NEPAL”, TOTES LES EDICIONS HAN ESTAT UN GRAN  ÈXIT, HEM DEMOSTRAT QUE SOM UN PETIT GRAN CLUB I QUE SEGUIREM LLUITAT PER  A DIVULGAR LES NOSTRES ESTIMADES MUNTANYES!.

TENIM MOLTES ALTRES IL·LUSIONS I ESPERANCES EN FER UN VERITABLE GRAN CLUB TARRAGONÍ AMB L’AJUT DE TOTS ELS BONS AMICS DE LES MUNTANYES PER A GAUDIR DELS SEUS ENCANTS MERAVELLOSOS,  ESPEREM DE LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, JUNTS HO ACONSEGUIREM ÀNIM !