::Portada >¤ Utilitats i enllaços

¤ Utilitats i enllaços

Aquí hi podreu trobar utilitats i enllaços d'interès, o, almenys, aquesta és la meva intenció

  Amb aquesta utilitat, que NO INSTAL·LA RES en el vostre ordinador, podrem fer un "manteniment a distància"  al vostre ordinador des de qualsevol lloc on ens trobem. Només cal que us la baixeu, la guardeu a l'escriptori i l'executeu quan sigui necessari. Per telèfon us acabarem de donar les corresponents instruccions.
logo-firefox.jpg Firefox, l'alternativa més seriosa a plantar cara al IExplorer7 de MicroSoft©. En català i amb molts complements i utilitats que es poden descarregar des de la web oficial de Mozilla.
logo-chrome Chrome, el navegador de Google. Ràpid a l'hora de carregar les pàgines, "net" (com la plana d'inici de Google), configurable... i moltes coses més... És de codi obert (open source) i creiem que està cridat a ser un navegador que s'utilitzarà molt. També en català. En aquests moments està encara en fase de proves (beta).
logo-avast.jpg Avast! és un antivirus totalment gratuït, només cal enregistrar-se a la web d'avast! i, per e-mail, us arribarà un codi d'activació de la llicència gratuïta amb una durada d'un any. Es pot anar reactivant la llicència indefinidament. La base de dades de l'antivirus s'actualitza automàticament per internet. Hi ha una versió en català.
logo-sunbird.jpg Una pràctica agenda per al vostre ordinador. De la família de Mozilla. I... en català...!!!
googleeartlink.jpg Per a tenir una visió "diferent" de la Terra, per a organitzar viatges, per a "situar" llocs arreu del món... i per a moltes altres coses, us podeu baixar i instal·lar aquesta meravella de programa com és el GoogleEarth. A disfrutar!!!
logo-picasa.jpg Picasa3, és una utilitat de Google que us permetrà, entre altres coses, organitzar automàticament TOTES les fotos de TOTES les carpetes del vostre ordinador donant-vos la possibilitat de COMPARTIR-LES a través d'internet, de forma PÚBLICA o PRIVADA. Us heu de baixar el programa i instal·lar-lo al vostre ordinador.
aniclock.gif Un salvapantalles curiós. Un rellotge "català", configurable i que fins i tot toca els quarts i les hores.
logo-onecare.gif Utilitats "on-line" de MicroSoft: antivirus, neteja el registre del sistema, compacta els discs durs... i més coses.
Logo-TrendMicro.gif Potent antivirus "on-line" de Trend Micro. Us pot ajudar a solucionar problemes que altres antivirus no hagin detectat.
logo-grec.jpg Un pràctic diccionari multi-lingüe on-line català-castellà-anglès-francès-alemany.
logo-grec.jpg La Gran Enciclopèdia Catalana on-line.
logo-traductor.jpg Un efectiu traductor on-line de textos i pàgines web, del català al castellà, a l'anglès, al francès, a l'alemany i... viceversa.
 logo-catix Si voleu començar a familiaritzar-vos amb el LINUX, podeu fer-ho amb la CATix, una versió totalment en català, basada en Debian, que podeu utilitzar sense cap problema arrancant des del CD, o bé, podeu instal·lar-la al vostre ordinador. Està molt ben farcida de programari de codi lliure i en català. Una bona experiència i alternativa al Windows.
logo-openoffice Aquí teniu un paquet ofimàtic de programari lliure, de Sun Microsystems. Compost per un processador de textes (Writer) compatible amb Microsoft Word, un gestor de fulls de càlcul (Calc) compatible amb Microsoft Excel, un editor de presentacions (Impress) compatible amb Microsoft Power Point, un editor de bases de dades (Base) que pot importar bases de dades Microsoft Access, un editor de dibuixos vectorials i gràfics (Draw) i un editor de fórmules matemàtiques (Math).


Portada.gif Tornar a dalt.gif Contacte.gif