::Inici >L'Associació

L'Associació

" A MONTBLANC HI FALTAVA UNA ENTITAT QUE AGRUPÉS A TOTES LES DONES"

Aquest fet, que per sí mateix no tindria cap altra importància, ha tingut un gran ressò a nivell de carrer pel fet que es tracta de la primera , i de moment única, entitat adreçada especialment a les dones.
En primer lloc ens vàrem posar en contacte amb els grups de dones de la Conca, Van baixar representants d'aquest grups. La primera xerrada fou al Hotel Ducal de Montblanc, on ja des d'aquí ,sortia la 1ª junta que representaria a l'associació i els estatuts propis. En principi les reunions es feien al Hotel ducal fins que van poder disposar d'un local propi.
(Entevista realitzada a la 1ª presidenta Sra. Raimunda Miró. desembre de 1992")

L'associació va néixer l'any 1992 de la inquietud d'un grup de dones per organitzar activitats de caire cultural i lúdic, per sortir de casa, per aprendre , per conèixer i fer amistats, intercanviar experiències amb altres associacions, anar d'excursió.....

Les primeres iniciatives van ser:

- Celebrar el Dia de la dona Treballadora, fent homenatge a diferents dones, que representaven a diferents sectors laborals i el conjunt de totes les dones treballadores de Montblanc.

- Fer conferències, manulalitats, tapís, ceràmiques, preparar el nadal, etc.

- L'Associació s' anat fent gran i actualment som 212 sòcies i ja tenim 15 anys de vida.

- Les activitats que fem les podeu trobar anunciades en aquesta mateixa pàgina en l'apartat de cursos o en l'apartat d'altres activitats.


Estem obertes a totes les vostres idees i inquietuds, doncs entre totes hem de procurar formar-nos i realitzar-nos com a persona i alhora passar-ho bé.