Presentació / Presentación
Pàgina dedicada a persones diabètiques, familiars i amics i a tots aquells que hi vulguin participar. // Página dedicada a personas diabéticas, familiares y amigos y a todos aquellos que quieran particiar.

Temes xerrades // Temas charlas

Enquesta:

icona rss Rss

Presentació / Presentación

Logo petitBenvinguts a l'Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines (ADCT), som una entitat benèfica sense ànim de lucre destinada a totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia, familiars, amics i a tothom que hi pugui estar interessat.

Som a Tarragona des de fa més de 50 anys, tot i que en un principi ens deiem Asociación de Diabéticos Españoles (ADE), des de l'any 1985 vam passar a ser el que som ara, l'ADCT.

Bàsicament organitzem caminades, sortides, dinars, xerrades, etc., el que ara volem reactivar és el Grup de Joves, per a poder realitzar activitats amb infants i adolescents amb aquesta enfermetat.

Al menú veureu totes les activitats i formes de contacte que tenim per a vosaltres, així doncs... US ESPEREM!!!!

Benvinguts a la nostra pàgina!!!!

Hem canviat de lloc web, ens podeu trobar a: www.adiabeticsct.org/


 
Logo petitBienvenidos a la "Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines" (ADCT), somos una entidad benéfica sin ánimo de lucro destinada a todas aquellas personas que sufren esta enfermedad, familiares, amigos y a todo el mundo que pueda estar interesado.

Estamos en Tarragona desde hace más de 50 años, todo y que al principio nos deciamos Asociación de Diabéticos Españoles (ADE), desde el año 1985 pasamos a ser el que somos ahora, la ADCT.

Básicamente organizamos caminatas, salidas, comidas, charlas, etc., lo que ahora queremos reactivar es el Grupo de Jóvenes, para poder realizar actividades con niños y adolescentes con esta enfermedad.

En el menú vereis todas las actividades y formas de contacto que tenemos para vosotros, así pues... OS ESPERAMOS!!!!

Bienvenidos a nuestra página!!!!

Hemos cambiado de sitio web, nos podeis encontrar en: www.adiabeticsct.org/