::Inici >Presentacio / Presentacion

Presentacio / Presentacion

Unitat Catalana de Perepunyetes [UCPII]

Busquen gent que vulgui unir-se als diferents tipos d'activitats del clan

Es fan companyies cuirassades amb regularitat, entrenaments per millorar l'eficiència i per tant passar-ho millor en el joc,  També si fan escamots (pelotones) i de les clan wars .

També s'ha de dir, que el clan proporciona als seus integrants MODS actualitzats per poder jugar millor.

Requisits del clan [UCPII]

1. Respecte a tothom

2. Utilització del teamspeak3

3. Ser major d'edat (18 anys)

4. Tenir moltes ganes de competir i divertir-se

El teamspeak3 s'ha d'utilitzar sempre que s'estigui conectat al joc i no es tolerarà cap manca de respecte cap al clan ni cap a cap integrant d'aquest, tampoc cap a ningú de fora el clan, Ens basem en el respecte i el principi d'honorabilitat de tothom.

Recurdeu que la finalitat de tot joc és passar una estona de diversió, per tant la filosofia del clan gira entorn d'aquest principi d'oci, en conseqüència, feu-vos aquesta pregunta, perquè jugar sols, quant podeu jugar en grup i passar una estona encara millor?

Bona sort a tothom i ja ens veurem al camp de batalla  
:playing:
Unitat Catalana de Perepunyetes [
UCPII]

 
 Unitat Catalana de Perepunyetes [UCPII] se busca  personas que quieren unirse a los diferentes tipos de actividades del clan.

Se hacen compañías de acorazadeas regularmente, entrenamientos para mejorar la eficiencia y por lo tanto pasarlo mejor en el juego, también si hacen pelotones  y las guerras de clanes.
También debe decirse que el clan proporciona a que sus miembros actualizan MODS para jugar mejor.

Requisitos del clan [UCPII]

1. Con respecto a tothom

2. Uso de teamspeak3

3. Ser de edad (18 años)

4. Tener muchas ganas de competir y diverstirse

El teamspeak3 se tiene que utilizar mientras estes en el juego y no será tolerada ninguna falta de respeto hacia el clan o a cualquier parte de este, ni a nadie fuera del clan, nos basamos en el respeto y el principio de buena reputación.

Recordar que el objetivo del juego es pasar unos minutos de diversión, por lo tanto la filosofía del clan gira en torno a este principio, como resultado, háganse esta pregunta, porque jugando solo?, ¡cuando puedes jugar en grupos¡ y pasar un rato aún mejor.

Buena suerte a todos y que vemos en el campo de batalla