::Inici >VALORS

VALORS

QUIN SÓN ELS NOSTRES VALORS FONAMENTALS COM A ORGANITZACIÓ?

 ELS NOSTRES VALORS SÓN:

1.- LA TRANSPARÈNCIA EN TOTES LES NOSTRES ACCIONS. ENS ESFORÇAREM PER MERÈIXER LA CONFIANÇA I JUGAR NET DAVANT D'UNA SOCIETAT QUE ESTÀ CANSADA DE LA CORRUPCIÓ, L'ENGANY I L'ABÚS. 

2.- EL TREBALL EN XARXA, EL TREBALL COOPERATIU I EL TREBALL INDIVIDUAL EN PRO DEL BÉ COMÚ. VOLEM SER ÚTILS I FER SERVEI AL MÓN EDUCATIU. 

3.- EL VALOR DEMOCRÀTIC I PARTICIPATIU DINS DE L'ORGANITZACIÓ. 

4.- ELS VALORS  DE LA SOSTENIBILITAT, L'AUSTERITAT, I LA PROTECCIÓ MEDIAMBIENTAL. 

5.- EL VALOR DEL RESPECTE A LA DIGNITAT DE TOTES LES PERSONES PER SOBRE DE QUALSEVOL ALTRE COSA I LA  IMPORTÀNCIA DE L'ESFORÇ, EL TREBALL, LA INNOVACIÓ  I  L'EXCEL.LÈNCIA COM A PUNTALS EN LA NOSTRA ASSOCIACIÓ. TAMBÉ VOLEM EN LA NOSTRA ORGANITZACIÓ PERSONES PROACTIVES, IL.LUSIONADES, RESPONSABLES I OPTIMISTES QUE CREGUIN QUE PODEM CANVIAR A MILLOR GRÀCIES A L'ESFORÇ  INDIVIDUAL I COL.LECTIU. 

6.- EL VALOR DE LA JUSTICIA SOCIAL I L'EQUITAT, LA COHESIÓ I EL PROGRÉS. EL VALOR DE LA PARITAT EN ELS NOSTRES ÒRGANS DE GOVERN I LES NOSTRES ACCIONS.

7.- EL VALOR DE LA REFLEXIÓ I L'AVALUACIÓ CONSTANT PER A LA MILLORA CONTÍNUA DE LES SOCIETATS I DELS INDIVIDUS, DE LES PRAXIS EDUCATIVES I DE LES PRAXIS PROFESSIONALS COMENÇANT PER LA NOSTRA ORGANITZACIÓ.

8.- EL VALOR DE L'EDUCACIÓ, L'APRENENTATGE I LA MILLORA CONTINUA AL LLARG DE LA VIDA, RECUPERAR EL VALOR DE L'EDUCACIÓ EN TOTS ELS ÀMBITS I EN TOT MOMENT COMENÇANT PELS MEMBRES DE L'ASSOCIACIÓ.

9.- EL VALOR DEL CONSENS I DE L'ESTABILITAT EN EDUCACIÓ PER TAL D'AVANÇAR, I EL VALOR DE LA COL.LABORACIÓ DE TOTA LA SOCIETAT EN L'ÀMBIT EDUCATIU PER AVANÇAR CORRECTAMENT EN UNA CULTURA QUE CREGUI QUE L'EDUCACIÓ ÉS EL VALOR MÉS IMPORTANT DE LA NOSTRA SOCIETAT I EL LEGAT MILLOR QUE PODEM DEIXAR A LES GENERACIONS FUTURES. 

10.- EL VALOR DE L'AUTONOMIA EN ELS PROJECTES EDUCATIUS LIDERATS PER PROFESSIONALS CONVENÇUTS RECOLZATS PER UN SERVEI D'EDUCACIÓ DE CATALUNYA. ÉS PER AIXÒ QUE RECOLZAREM QUALSEVOL INICIATIVA DE QUALSEVOL MEMBRE DE L'ASSOCIACIÓ