Presentació / Presentación
Pàgina dedicada a persones diabètiques, familiars i amics i a tots aquells que hi vulguin participar. // Página dedicada a personas diabéticas, familiares y amigos y a todos aquellos que quieran particiar.

Quina activitat t'agradaria fer? // ¿Qué actividad te gustaría hacer?

Enquesta:

icona rss Rss

Presentació / Presentación

Benvinguts a l'Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines (ADCT), som una entitat benèfica sense ànim de lucre destinada a totes aquelles persones que pateixen aquesta malaltia, familiars, amics i a tothom que hi pugui estar interessat.

Som a Tarragona des de fa més de 40 anys, tot i que en un principi ens deiem Asociación de Diabéticos Españoles (ADE), des de l'any 1985 vam passar a ser el que som ara, l'ADCT.

Bàsicament organitzem caminades, sortides, dinars, xerrades, etc., el que ara volem reactivar és el Grup de Joves, per a poder realitzar activitats amb infants i adolescents amb aquesta enfermetat.

Al menú veureu totes les activitats i formes de contacte que tenim per a vosaltres, així doncs... US ESPEREM!!!!

Benvinguts a la nostra pàgina!!!!

Camino El Grup de Joves ha continuat durant aquest any 2014 el "Camino de Santiago", teniu tota la informació a l'apartat "Activitats del Grup de Joves". BUEN CAMINO PEREGRINO!!!!


El Grup de Joves ha participat a la II Caminada dels mocadors que organitza l'Ajuntament de Tremp, Casal dels Voltors i amics de la Vall de la Terreta. Tot un plaer haver-vos conegut!!!!
 Bienvenidos a la "Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines" (ADCT), somos una entidad benéfica sin ánimo de lucro destinada a todas aquellas personas que sufren esta enfermedad, familiares, amigos y a todo el mundo que pueda estar interesado.

Estamos en Tarragona desde hace más de 40 años, todo y que al principio nos deciamos Asociación de Diabéticos Españoles (ADE), desde el año 1985 pasamos a ser el que somos ahora, la ADCT.

Básicamente organizamos caminatas, salidas, comidas, charlas, etc., lo que ahora queremos reactivar es el Grupo de Jóvenes, para poder realizar actividades con niños y adolescentes con esta enfermedad.

En el menú vereis todas las actividades y formas de contacto que tenemos para vosotros, así pues... OS ESPERAMOS!!!!

Bienvenidos a nuestra página!!!!
CaminoEl Grupo de Jóvenes hemos continuado durante este año 2014 el Camino de Santiago, teneis toda la información en el apartado "Actividades del Grupo de Jóvenes". BUEN CAMINO PEREGRINO!!!!


El Grupo de Jóvenes ha participado en la II "Caminada dels mocadors" que organiza el Ayuntamiento de Tremp, el "Casal dels voltors" y los "Amics de la Vall de la Terreta". Todo un placer haberos conocido!!!