Presentació
La xaranga TAL COM SONA de Paüls és una agrupació musical amb més de dos dècades d'història. Fem tot tipus d'actuacions, com ara: jotes, cercaviles, espectacles taurins, carnavals, sardanes, processons i exhibicions, entre d'altres

La Xaranga TAL COM SONA de Paüls

La xaranga TAL COM SONA de Paüls (Tarragona) és una agrupació musical formada per nou músics del mateix poble.

La Xaranga es va crear fa més de vint anys per un grup de músics joves del nostre poble, dels quals en la plantilla actual encara en queda un. Els membres de la xaranga sempre han sigut de Paüls, un poble amb molta tradició musical.

Durant aquests anys s'han realitzat actuacions per tot el territori, tant a Catalunya com a la resta de l'estat espanyol, com ara: els Carnavals internacionals de Vinaroz, la festa del Caramelo a Vilanova i la Geltrú, les festes de Santa Tecla de Tarragona, la baixada de l'àguila de Tarragona, plaça de bous de Cardona, festes majors de Morella, Fuentespalda, els Carnavals de Tarragona, Aplec del Cargol a Lleida, festa dels barbis de Capçanes... i sobretot per les nostres terres (Aldover, Alfara de Carles, Bitem, Bot, Tortosa, La Raval de Crist, Xerta, Pinell de Brai, Prat de Compte, Horta de Sant Joan, Reguers, Batea, Villalba dels Arcs, la Fatarella, Perelló,Mora d'Ebre, Mora la Nova, Paüls, etc.) les Terres de l'Ebre.

Com cada any la Xaranga TAL COM SONA anem progressant e incorporant nous temes al nostre repertori .

Des d'aquí també volem agrair a tota la gent, entitats, ajuntaments, etc. que dipositen la seva confiança en nosaltres per a que els amenitzéssim els seus actes o festes. Moltes gràcies a tots!!!