::Inici >Qui es Vicenç Peidro i Cia.?

Qui es Vicenç Peidro i Cia.?

 

Vicenç Peidro i Ferraro, creador i conductor del programa “Altre temps, altra gent” és barceloní de naixement i penedesenc d’adopció. Actualment jubilat es, des que era menut, un enamorat de la ràdio a la vegada que crític. És una persona inquieta, dinàmica i innovadora. La seva formació com a escolta i la llarga trajectòria dins del món empresarial, el fa creure en el treball en equip i l’organització. No deixa res a l’atzar i té molt assumida la dita “La preparació és el 90% del èxit”.

És un convençut de que la radio és un bon mitjà per entretenir i informar a la vegada que educar.

Col·laborador com a tertulià en diferents emissores, presenta el seu projecte a Radio Cunit el 24 de març de 2007, dia en que s’inaugura l’emissora mitjançant un taller de ràdio i en el que es fa realitat el seu somni de poder llançar a les ones la seva creació. El dia 4 de juny estrena el primer programa "Altre temps, altra gent".

El seu equip està format actualment per:

Carles Pino, Ferran Guallarte, Jesús Pardo i Karin Ehler en el locutori, comentan qualsevol tema del contingut del programa i en especial debaten els temes exposats en el espai de "La nostra tertulia".

Faust Giner contribueix en la producció i intervé en el espai "La nostre tertúlia".

Elias Hatoum, conductor del programa radiofònic "Sin fronteras" que s'emet els dies fainer per Radio Insular Canaria i col.laborador del programa televisiu de la mateixa cadena, "El callejón de la luna" en el espai dedicat a la musica dels anys 60 i 70, "Los años jovenes" es el co.laborador del nostre espai quinzenal "Perles discogràfiques"

Xavier Valenzuela, conductor del programa matinal dels dies feiners "Cunit, Bon dia" i expert en temes "eurovisius" es el colaborador del nostre espai quinzenal, alternatiu del anterior, "Recordant Eurovisió".

I per últim, i no menys important, dons sense ell no hi ha emisió: Jaume Assens, el mag de les vies de so. El que fa possible que tot surti rodo.