::Inici >L┤Equip Directiu informa...

L┤Equip Directiu informa...

L’Equip Directiu informa

 

Benvolguts/des,

 

En altres edicions de la Mòbila, vàrem destacar els anys de massificació del nostre centre a causa del fort creixement demogràfic de la població en els darrers anys, la qual cosa ha representat un esforç per part de tota la comunitat educativa.

 

El present se sintetitza en un conjunt d’estratègies que permeten de resoldre els problemes que es plantegen al nostre Institut i que ens han de servir per a millorar-lo.

 

Per això estem desenvolupant programes, projectes i plans de treball que serveixin per a millorar els resultats acadèmics del nostre alumnat i per a fer realitat la cohesió social, la qualitat i la inserció social i laboral.

 

Cal planificar el futur i no deixar-lo en mans de la improvisació. Tenim clar cap on hem d’anar, com podem avançar-hi i quines són les estratègies per arribar-hi.

 

L’IES Joan Guinjoan de Riudoms és el resultat dels esforços de moltes persones: per una banda pares i mares, que –com a principals responsables de l’educació dels seus fills i filles– ens ajuden en la formació dels nostres alumnes; el professorat que sap promoure inquietud i ajudar l’alumnat a créixer com a persones; l’Administració Educativa, facilitant recursos; els administratius, els conserges, els responsables del transport i del menjador, col·laboradors externs, personal de neteja i de manteniment.

 

Si el centre funciona és perquè tots som conscients que ho fem bé i tenim la voluntat de continuar en aquesta línia.

 

 

Equip Directiu i Equip de Coordinació

direct.jpg