Enllašos d'interŔs
Blogspot Unesco Tortosa
::Inici >Anys anteriors >Activitats 2009

Activitats 2009


"Docents que deixen petjada: el/la docent del s. XXI"

Anualment la UNESCO celebra el dia Mundial del/la Docent el 5 d'octubre des de 1994. ╔s l'hora de retre homenatje als/les docents i al paper essencial que desenvolupen per a una educaciˇ de qualitat a tots els nivells.

Benvolgut/da
 
sopar-docent-2009.jpgEl  Dia Mundial dels/les Docents, es celebra anualment el 5 de octubre des de 1994, commemorant l’aniversari de la  Recomendació UNESCO/OIT relativa a la Situació del Personal Docent del 1966.

Es la ocasió de rendir homenatge als docents i al paper essencial  desenvolupat per a una educació de qualitat a tots els nivells.  
 


L’associació Amigues i Amics de la UNESCO de Tortosa organitza per primera vegada una Tertúlia-sopar per a celebrar aquesta commemoració,  el dijous 15 d'octubre a les 20:00 h. al Convent de la Purissíma de Tortosa. Pretenem trobar-nos per a iniciar una reflexió sobre el nostre paper en aquesta societat tan complexa, alhora que passar una estona agradable compartint un sopar en un lloc especial.

 

Ens agradaria comptar amb la vostra assistència, per a donar relleu a aquesta celebració.

 

Us podeu inscriure personalment o en grup, abans del 9 d'octubre, a aquesta mateixa adreça o a unesco.tortosa@gmail.com.