::Inici >Editorial

Editorial

Al començar el curs escolar, els formadors vam estar pensant en engegar algun projecte que els alumnes poguessin fer en grup durant l'any. Un de nosaltres va proposar fer un diari digital, i així va començar tot plegat.


Ens va semblar una idea molt bona per molts motius. És una de les poques activitats “de fons”, que no es pot fer d'un dia per l'altre, i això no és una cosa que abundi avui dia! El treball s'ha de fer en equip, però cadascú pot treballar en els temes que més li motiven. I també és una bona oportunitat per desenvolupar-se en el maneig de l'ordinador, perquè per poder fer el diari, s'ha de treballar amb diferents programes i eines informàtiques.


Hem de reconèixer que el diari ha tingut alts i baixos, èpoques de més treball i altres en què semblava que es perdria pel camí... Però aquests últims mesos ha tornat a arrancar i amb força empenta!


Així, avui, a les acaballes del curs escolar, us presentem el treball que els alumnes han realitzat i del qual n'estem ben contents. Esperem que us agradi i que us ho passeu bé navegant i “xafardejant” notícies, fotos, vídeos, enllaços i tot el que us plagui.