::Inici >Dia d'Internet 2007

Dia d'Internet 2007

Aquest any hem pogut gaudir de la vostra companyia per darrera vegada. El dia a la plaça Verdaguer, on teníem una carpa, va ser molt concorregut.

Al mati ens van visitar diferents instituts com Pons d'Icart i Sant Salvador. Els nens van poder gaudir de connexió a Internet i de petites activitats que els hi teníem preparades (Bloc, gimcana interactiva, podcast i més). Després podien ballar amb un joc interactiu.

Els alumnes dels nostres Telecentres es van apropar a les 12 del migdia per recollir els diplomes dels cursos realitzats aquest any. Es van repartir 270 diplomes. L'acte va ser presidit pel Tinent Alcalde Alejandro Fernandez.

Per la tarda, vam ser visitats per ciutadans que s’apropaven per demanar informació dels nostres cursos que fem als Telecentres de la ciutat subvencionats per l'ajuntament. També van poder accedir a Internet amb els 12 ordinadors que teníem a la carpa o ballar.

Durant tot el dia ens van venir diferent medis de comunicació com Catalunya Radio, Televisió de Tarragona, El diari de Tarragona i més.