Presentaciˇ
PÓgina que vol fomentar l┤˙s de la bicicleta a Tarragona a nivell d┤usuari, esportiu, d┤esbarjo o utilitari. Organitzar trobades, festes, excursions...

Tots podem anar en bici

bici plegable elèctrica - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

Si amics, sempre hi ha un model de bici per  cada necesitat, i per cada persona. Si vols anar pel camp pots fer-ho amb una BTT, si circules per la ciutat pots fer-ho amb una bici de passeig,  una bici plegable, o fins i tot una BTT adaptada , sense rodes de tacs.

Actualment, també trovem en el mercat, uns models de bici que disposen d'un sistema d'ajut a l'hora de donar als pedals, es tracta d'un motor elèctric, que es connecta automàticament o mitjançant un interruptor, i ajuda a mantenir una velocitat (no superior a 25 km/h). El motor elèctric va instal-lat en una de les rodes, en l'eix concretament, no suposa cap perill pel cicliste, i es una bona opció per gent que no pugui realitzar esforços , gent molt gran,. etc. Totes elles disposen d'una bateria que es pot carregar a casa sense problemes. L'autonomia es d'uns 40 kilòmetres + 0 -.

Hi han algún model, que aprofita el desplaçament en baixades, per carregar la bateria i així allargar l'autonomia.

De totes maneres, avans d'adquirir un vehicle d'aquestes característiques, sempre es convenient informar-se del temps de garantia,  i consultar alguna web com www.ciao.es ,per disposar de l'opinió d'altres usuaris que l'hagin pogut provar.

Hi ha més informació d'aquestes bicis elèctriques en  :  www.bicicletasplegables.comwww.ciclismourbano.org i altres webs enllaçades a aquestes.