::Inici >Com organitzar una reunió?

Com organitzar una reunió?

Si és la primera vegada que organitzes una reunió a casa teva, aquestes són algunes de les preguntes que potser t'estaràs plantejant ara mateix...

Què és això del TaperSex?
Les reunions de tapersex (o tuppersex) permeten que tu i les teves amigues us apropeu al món de les joguines eròtiques femenines amb total discreció i en un ambient de diversió i confiança. Una assessora es desplaçarà a la teva casa i us anirà explicant i mostrant amb molta elegància i picardia tots els productes que porta amb ella: des d'espelmes i olis de massatge fins a les joguines més sexys i sorprenents. Podreu veure i tocar-ho tot, demanar consell a l'assessora, comentar entre vosaltres i, finalment, comprar allò que us hagi interessat.

Quins productes ens mostraran?
En principi, l'assessora porta una mostra de diferents tipus de joguines i articles eròtics: olis de massatge, lubricants, cremes d'efecte fred-calor, potenciadors de l'orgasme, boles xineses, vibradors... A més, si us interessa, també us pot mostrar algunes de les propostes més sexys de llenceria i disfresses, a banda d'una amplíssima gamma de preservatius.

Per què organitzar una reunió de Tapersex?
Perquè, a més de gaudir de la comoditat i la intimitat de casa teva, podràs passar una bona estona amb les teves amigues, comprant productes de qualitat sota l'assessorament individualitzat d'una professional que estarà encantada de resoldre els teus dubtes. El riure està més que garantitzat!

Què necessitem per poder organitzar-la?
Heu de ser, com a mínim, 8 assistents. La reunió es pot fer a casa teva, tot i que existeixen altres possibilitats si no trobeu algun lloc per fer-la. Però el més important, el que és imprescindible, és que vingueu amb moltes ganes de passar-ho bé!

Quan costa fer una reunió?
Les reunions són gratuïtes sempre que feu una compra mínima de 25 euros. És a dir, que si feu una despesa superior a aquest import, no haureu de pagar res més. En canvi, les persones que no arribin a aquesta quantitat hauran de pagar 5 euros per cobrir el desplaçament de l'assessora. 

Només hi poden assistir noies?
No. Tot i que això és el més habitual, també es poden fer reunins més pensades per a parelles, o simplement per a grups d'amics (nois i noies).

D'acord, vull organitzar una reunió. Què he de fer ara?
El més recomanable és que decidiu una data i una hora que us vagi bé per fer-la, amb alguna alternativa per si aquesta primera opció no fos possible. Després us heu de posar en contacte amb nosaltres com més aviat millor, per tal que us confirmem si tenim disponibilitat per a aquell dia. Ho podeu fer a través del número 646 60 86 87 o bé a través d'aquest mateix web, a l'apartat de
Reserves. En el termini d'un parell de dies una assessora us trucarà per confirmar la reserva i ultimar els detalls de la reunió.

Si no has trobat el que estaves buscant, sempre pots enviar-nos una consulta online.