::Inici >Aplec Baix Camp >CONCURS INSTAGRAM

CONCURS INSTAGRAM2023-guanyadora.jpg      2023-conc.jpg

 2023-conc.jpgBASES DEL CONCURS DINSTAGRAM APLEC BAIX CAMP 2023

Dins dels actes de la Festa Major de Misericòrdia, la Colla Sardanista Rosa de Reus (@csrosadereus) convoca el Concurs dInstagram APLEC BAIX CAMP 2023, amb els suport de Reus Cultura (@reuscultura) i amb motiu de la celebració de lAplec, el diumenge 17 de setembre de 2023 al Santuari de Misericòrdia de Reus. 

Participants: Usuaris dInstagram que tinguin un perfil públic i siguin seguidors dels perfils @csrosadereus i @reuscultura. Les fotografies en perfil privat no opten a concurs perquè no poden ser visualitzades. 

Data presa fotografies: 17/09/2023 a lAplec Baix Camp, Santuari de Misericòrdia de Reus.

Etiquetes: Fotografies originals publicades a Instagram amb letiqueta #aplecbaixcamp2023 al peu de foto i etiquetant @csrosadereus i @reuscultura a la mateixa foto (etiquetar persones). 

Terminis publicació: del 17 al 20/09/2023 a les 24 h. Tota fotografia publicada fora daquestes dates no optarà a premi.

Quantitat: Cada participant pot participar amb tantes fotografies com vulgui dins el termini del concurs i sempre d'acord amb les condicions esmentades.

Finalistes: El dia 22/09/2023 sanunciaran 4 finalistes, que es triaran tenint en compte la qualitat i loriginalitat de les imatges, i sobrirà un període de votació mitjançant magrada” fins el diumenge 24/09/2023 a les 24 h.

Fotografia guanyadora: El dia 25/09/2023, sanunciarà la fotografia guanyadora del concurs en funció dels magrada” que hagi obtingut durant el període de votacions. La fotografia que en tingui més, guanyarà el premi. La Colla Sardanista Rosa de Reus es posarà en contacte amb el/la guanyador/a a través dInstagram, amb un missatge directe, deixant un comentari en les fotografies guardonades, i/o per les vies de què disposi i que consideri oportunes. En cas de no rebre resposta de la persona guanyadora en el termini de 7 dies es considerarà el premi com a rebutjat i satorgarà al següent millor considerat.

Exposició i lliurament del premi: Les imatges finalistes formaran part de lexposició que la Colla Sardanista organitza pel 57 Concurs fotogràfic Aplec Baix Camp”, durant el mes de novembre. Amb aquesta finalitat, es demanarà als concursants finalistes larxiu de la foto seleccionada en la màxima resolució possible. Durant la inauguració de l’exposició es lliurarà el premi al guanyador/guanyadora del Concurs.

Imatges: Les imatges publicades amb l'etiqueta #aplecbaixcamp2023 seran públiques al web i a les xarxes socials dels organitzadors i podran ser utilitzades i/o exposades en un futur.

Acceptació bases: Els participants accepten, mitjançant la seva participació́, les bases daquest concurs i també que els continguts que siguin publicats en aquesta xarxa puguin ser compartits amb la resta d'usuaris dInstagram i altres xarxes socials. 

Promoció: Aquesta promoció no està patrocinada per Instagram i aquesta acció està gestionada exclusivament per @csrosadereus i @reuscultura. 

Responsabilitat: La Colla Sardanista Rosa de Reus i Reus Cultura no es responsabilitzen de les fotografies que els participants publiquin al seus comptes dInstagram. Aquestes pertanyen exclusivament als seus autors i, en conseqüència, l'autor/a ha de comptar amb l'autorització de les persones que apareguin a les fotografies publicades, si n'hi apareixen.

Premi:   
· Dues visites guiades a la Casa Navàs, de Reus, en ocasió de la celebració de l’any Domènech i Montaner, obsequi de @casanavas.reus. 

· Un exemplar del llibre Sant Pere, Festa Major de Reus”. Magnífica publicació en gran format, que fa honor a la solemnitat, respecte, vivacitat i element didentitat de la nostra Festa Major, obsequi de @reuscultura.
finalistes.jpg
       2022-guanyadora.jpg
autora: @etoile_reus
2022-insta-imatgeINSTA21                                          2021-instafotos1987


insta19                                                   insta2019


INSTA18                                               2018-nvilella.jpginstagram                                          2017-mmarti.jpg