Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

Classificacions Cursa relleus Sant Antoni (Mora)

21 gener - Classificacions

La PC Ribera, ha publicat la classificació de la cursa de relleus de Sant Antoni celebrada a Mora el passat diumenge 18.

http://www.riberabike.cat/2009stantoni.htmlCami de Sirga - Mora d'Ebre

8 septembre - Més marxes per les nostres terres

Ahir diumenge a Tivissa, tal com havíem anunciat es va celebrar l’”A PER LA CABRA 2009” , aquesta edició la va guanyar Jose Juan Marrasé de l’equip Progress que va superar amb 45 segons el temps del membre del Pinyó Fixo, Jordi Cugat que va entrar en segona posició. Comentar que Rafel Jornet, membre del Pinyó Fixo, també va assistir a la prova, recorrent tot el recorregut amb un molt bon temps.

Els membres de l’organització, al blog de la marxa, ja han penjat les classificacions.

moraEl proper cap de setmana, a la població veïna de Mora d’Ebre, es celebra la marxa del “Camí de sirga” que l’any passat també la va guanyar un membre del nostre club.

Aprofitem per a dir-vos que els amics del Club Bici-ats, ahir durant el matí van aprofitar la presencia de ciclistes de la zona a Tivissa, per a comentar que estan preparant una marxa que es celebrarà a Corbera al mes de novembre. Esperem que aquesta iniciativa tingui molt èxit.La Pica

23 gener - Pinyó Fixo a Picamoixons

picaEl passt diumenge, els membres del Pinyó Fixo, Rafel Jornet i Jonatan Larrossa van estar presents a la marxa Btt La Pica 2010.
El més ràpit de la marxa va ser el gran Xavier Carnicer amb un temps de 1º42'50'' i el nostre corredor Rafel Jornet va entrar en la posició 278 en un temps de 3º4'50'', pel que fa a Jonatan, va fer el circuit curt i desprès de fer els darrers quilòmetres amb un pneumàtic punxat va entrar en la posició 8 en un temps de 2º4'29''.
Destacar que hi van participar més de 600 ciclistes de les comarques tarragonines.

Aprofitem per a dir que ja han publicat el video de la cursa de relleus de Sant Antoni de Mora d'Ebre 2010. VIDEOInformació de la Volta a la Terra Alta

16 abril - Volta a la Terra Alta '2009

terraltaDesprès de varies consultes sobre la ruta del proper 6 de juny (VOLTA A LA TERRA ALTA), passem a donar una mica més d'informació. Aquesta ha estat recollida en edicions anteriors (Per ara, no tenim disponible el track)

                  KM
BATEA   0,00
LA POBLA   14,50
VILALBA   26,50
FATARELLA   36,20
CORBERA   48,20
GANDESA   52,70
PINELL   63,70
PRAT DE COMPTE 79,44
BOT   91,44
HORTA   101,44
ARNES   109,16
CASERES   132,16
BATEA   146,16
     
Distancia total:146 km  
Km asfalt (inclosa via verda): 66 km
Km camins: 78,5 km  
Km sender:1,5 km  Jonatan Guanya en cirtuit curt a Cervera

23 febrer

cerveraEl passat diumenge, el membre del Pinyó Fixo, Jonatan va anar a còrrer la Marxa Hivernal de Cervera. Una vegada allí i veient que els camins eren quasibé impracticables per culpa del fang acumulat, va decidir fer el circuit curt. Aquest dia coincidia amb el dia d'estrenament de la seva nova Scale i com millor estrenar-la que guanyant la cursa!

Paral·lelament Rafel i Cugat, van anar a còrrer la segona cursa del Campionat Btt Ciutat d'Alcanyis. Veure crònica de la cursa.