Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

Temporada 2008

Seguint l'evolució dels darrers anys, varios components de la Penya Ciclista Pinyó Fixo, han pres part en diferents curses d'ambit Català.

montroig2008Canvis de colors entre els corredors del Pinyó Fixo

31 desemre - De totes maneres, els colors del Pinyó Fixo, es porten al cor...

Quan la nova temporada està a punt de començar, es el moment que cada corredor decideix com i amb qui l’afrontarà.

Aquest 2009 dos corredors del Pinyó Fixo canvien d’escuderia. Per una part Josep Cutrona correrà amb els Bici-ats Terra Alta, club de recent creació i Jordi Cugat prendrà part a les competicions amb els colors del Team Restaurant Can Victor .

Per més informació, us podeu dirigir a la web del Team Restaurant Can Victor i properament (una vegada estigui creada) a la web dels Bici-ats Terra Alta.

Sort amb els nous reptesUn altre podi del Pinyó Fixo a la Pujada de Casetes Velles

23 novembre - Josep Betalú fulmina el crono

altimetria Casetes VellesCom cada any, es sortia de Santa Bàrbara direcció la falda la muntanya, lloc on començaríem la pujada a Casetes Velles. Des del poble fins on ens donarien la sortida, ho faríem tots junts amb un cotxe que controlaria la velocitat. Una vegada arribats al lloc on es comença la cursa, paràvem uns minuts i es donava el tret de sortida. Tal com ve passant en les darreres edicions Josep Betalú sortiria molt fort, amb Ivan Díaz i Jordi Cugat (Pinyó Fixo) a roda tot i que aquests es despenjarien, donat al fort ritme, als pocs km. Darrera venia el grup perseguidor amb els germans Marrasé i Vicent Sales tirant del mateix. Quan començava la dura pujada al anomenat tercer pont, ja es decidiria les posicions d’arribada capdavanteres on cada corredor agafaria el seu ritme per completar la pujada. Amb els temps, Josep Betalú fulminava, tot i el vent de la jornada, l’anterior registre que ell mateix el tenia amb poc més de 53 minuts. Una vegada a dalt aniríem a la Cova del Vidre, on l’organització havia preparat un bon esmorzar per a recuperar les forces i poder baixar un altre cop fins a Santa Bàrbara. Per acabar, i com un acte més de la festa de l’oli de Santa Bàrbara, es faria el lliurament de trofeus.

 

Els temps quedarien:

1er - Josep Betalú                                   50m:13s (Amb bici, sense motor, ni ales)
2n - Ivan Díaz                                            58m:38s
3r - Jordi Cugat (Pinyó Fixo)                  59m:20s
4rt - Vicent Sales                                 1h:00m
5è - Àlex Marrasé                                1h:01m
7è – Josep Cutrona (Pinyó Fixo)     1h:03m
i l’amic Ricardo Royo (Simpatitzant de Pinyó Fixo) 23è en un temps de 1h:31mResultats enquesta

28 novembre - Vindria a La Fatarella a fer una excursió amb bicicleta?

El passat  1 d’octubre, i en aquesta web, vàrem publicar una enquesta per esbrinar si fer excursions amb bicicleta al nostre poble, podia ser de l’interès dels visitants de la pàgina.

Avui, dia que hem tancat l’enquesta, podem dir que les persones que han votat ens animen a que seguim organitzant les habituals sortides pel nostre terme. Com a continuació i aprofitant que el proper 7 de desembre, n’organitzem una, us animem a que hi participeu.

Resultats de les votacions:

resultats enquesta

La propera enquesta que publicarem, serà per a que avalueu la sortida de la Festa de l’oli i d’aquesta manera podrem millorar-la, si s’escau, de cara a properes edicions.PINYÓ FIXO A PER LA CABRA!!!

19 Octubre - 1ª Cursa de BTT a Tivissa

cabraDesprès del plujós dissabte, els components del Pinyó Fixo Jonatan Larrosa i Jordi Cugat es preparaven per anar a la Cursa de Tivissa. Segons els tríptics, que ens havien enviat, aquesta seria curta però molt intensa donat als forts desnivells. El que encara enduriria més la prova serien els fangars que ens trobaríem al llarg del camí i com no els senders pedregosos típics de Tivissa...

En arribar al lloc de les inscripcions, el primer que ens adonem es, que el que posava al cartell era cert, tenien preparada una cabra i deien que era el trofeu de la cursa. A les 9h es donava la sortida i els organitzadors cridaven “A PER LA CABRA!!!”. Sortim del poble i sense ni 1 km per poder escalfar les cames, ens trobem amb una quilomètrica rampa de pujada, cosa que es repetiria al llarg de tota la cursa. En l’evolució de la mateixa els participants intentaven esquivar al màxim el fang, per evitar que aquest es poses entre el pneumàtic i les vaines e impedís el seguir avançant o el que es encara pitjor les trencades de cadena-canvi típiques en aquestes condicions.

El podi el completarien, en tercera posició Enric Pros (Vinebre) i en les posicions guanyadores els amics Jordi Riera (Vinebre) i Jordi Cugat (Pinyó Fixo) que entrarien junts i serien els que s’emportarien el trofeu i la CABRA DE TIVISSA.

Destacar que Jonatan Larrosa (Pinyó Fixo), acabaria en 10ª posició, cosa que ens fa pensar que la recuperació de les lesions, provocades en l'aparatós accident que va patir, evoluciona favorablement i que en poc temps el tindrem en les posicions davanteres.

---   FOTO DE LA PENYA DE LA TERRA ALTA EN LO TROFEU DE LA CABRA  ---