Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

Coloqui a favor del Ciclisme Català - La crisi també afecta a l'esport

11 gener - La penya ciclista Pinyó Fixo i el Team Restaurant Can Victor assisteixen a la primera xerrada del ciclisme tarragoní

coloquitgnAhir, es va celebrar a la ciutat de Tarragona la primera xerrada en defensa del ciclisme català i més concretament del ciclisme de la nostra província.

 Els convidats al col·loqui, van ser el Sr. Nestor Biosca ( en representació de la Federació Catalana de Ciclisme) que va parlar de la importància del ciclisme tarragoní a nivell professional, el Sr. Jose Cosano Cano( en representació de l’Ajuntament de Tarragona) que va argumentar que des de l’Ajuntament havien apostat aquest 2009 per a que una etapa de la Volta a Espanya sortís des de la Ciutat i creués la província, però va fer constar que l’any vinent treballarien per a portar la Volta a Catalunya.

Cal destacar la participació dels actuals ciclistes professionals i exciclistes com Ángel Iglesias, Joaquín Rodríguez, Xavier Florencio, Josep Jufré, Llauradó i Ángel Edo que va remarcar que havent tants bons corredors catalans, hauria d’haver un equip professional íntegre català i d’aquesta manera les joves promeses tindrien més fàcil el salt com a professionals, remarcant també que hi ha moltes comunitats que ja ho tenen com poden ser: Galícia, el País Basc, la comunitat Valenciana i Múrcia.

Un dels punts més destacats de la xerrada, va ser com aconseguir recursos i patrocinis en un any de crisis monetària com serà el 2009.

Entre altres coses, cal remarcar que va ser un col·loqui molt interessant i tant ponents com assistents van valorar molt positivament la iniciativa de la sessió.Sortida BTT de la festa de l'oli 2008

Dia 7 de desembre a La Fatarella

festaoli08cartell 44 kms d'autèntic BTT

Seguint la tradició, la Penya Ciclista Pinyó Fixo amb el suport de l’Ajuntament de La Fatarella, organitzem el proper 7 de desembre (9h al Casal de La Fatarella), la Sortida BTT, activitat inclosa dins del programa de la Festa de l’oli 2008.

Aquest any hem previst un recorregut de 44km pels camins i senders del terme, amb l'opció de començar-lo al km 25 per als participants que es vulguin estalviar la part més exigent.

Els punts més destacats d’aquest circuit seran:
A) El sender del de Parenton (Km 4)
B) La pujada que va del de Parenton a la Pedrera de la costa de Camposines (km 6)
C) Sender de la costa vella de Camposines (Km 8)
D) Pujada del terme d’Ascó al de Petó per Vispella (Km 19)
E) Part final del circuit rodadora amb algun sender per acabar de completar els 44km 

Aquesta marxa no es competitiva, i els camins estan oberts al trànsit, pel que demanem que tots els participants respectin les normes de circulació i aconsellem l’ús del casc. Es demana el màxim respecte per la natura i l’entorn.

Els participants menors de 16 anys hauran de venir acompanyats d’un adult que vetllarà en tot moment per la seguretat d’aquest.

Els primers 25 km son d’un grau d’exigència mig i el resto grau d’exigència baix

L’organització, no es fa responsable de possibles danys que pateixin els participants o de danys ocasionats a tercers.

Per a més informació:
Pinyofixofata@hotmail.com
Tfs: 616 121 771 – 606 986 238

ALTIMETRIA DEL RECORREGUT

altimetriafestaoli08

Descarrega’t el cartell de la Sortida de l’Oli 08Sortida BTT de la Festa de l'oli 2008

  festaoli08
El proper  7 de desembre, organitzem la tradicional Sortida en BTT de la Festa de l'oli a La Fatarella.  Aquest any sortirem a les 9h puntuals, des del Casal de la Vila, que es el lloc on es concetren totes les activitats de la festa, i farem 40km de dificultat mitja, amenitzats per algún cender típic de les nostres excursions. NO HI POTS FALTAR!!!

Per qualsevol consulta sobre la sortida, envian's un e-mail.

 
pinyofixofata@hotmail.comProperament.... marxes i curses pel territori jabalí!!!

24 febrer - poc a poc es comencen a animar els calendaris amb trobades btt

Es nota que els clubs ciclistes ja han pait els turrons i ja tenen ganes de començar a organitzar events per a que els practicants del btt puguem disfrutar d'allo més!!!

El proper cap de setmana s'organitza a la Granadella una marxa BTT i els dies 22 i 29 de març organitzen a les poblacions d'Almatret i Seròs la Xallenge BTT de l'aiguabarreix.

Més info als següents links!

 
aiguabarreig                            granadella

Ens hi veurem?????Doblet de Pinyó Fixo a les curses BTT de la Ribera d’Ebre

11- octubre. Bona participació de la Penya Ciclista i excepcionals resultats

El dia 11 d’octubre ha estat el dia del número 2 per a la Penya Ciclista. 2 curses a la vora de casa, 2 participants del Pinyó Fixo en cada una d’aquestes i 2 victòries.

Dies enrera, quan ens van dir que el dia en qüestió es celebraven 2 curses BTT als pobles veïns d’Ascó i Flix, el primer que ens va passar pel cap va ser, no les podrien organitzar en dies diferents i d’aquesta manera podríem anar a participar a les dues?, però desprès de pensar-ho una mica més, vam decidir que havíem de córrer i dona suport a ambdues.

El dia es despertà tapat, amb una bona temperatura, però sense fer gens de calor. Temperatura ideal per un corredor de la Fatarella. A primera  hora del matí, últims preparatius  i ens desplacem fins al poble d’Ascó, on pendriem part a la primera cursa del dia, la tradicional cursa de relleus. Ens inscrivim i en pocs minuts donen el tret de sortida. El circuit, el de cada any, molt pla i ample per a facilitar els avançaments però amb una dura pujada que amb el pas de les voltes castiga les cames de cadascun dels participants. Resultats de la prova; en primer lloc de la general, la parella formada per Joan Muntanya (C.C. Ascó) i Jordi Cugat (Pinyó Fixo) en un total de 41 voltes al ràpid circuit, per davant del duet Jordi Riera (Vinebre) i Enric Pros (Vinebre) amb 39 voltes i completant el podi Marc Bages (C.C. Ascó) i David Saiz (Flix) també amb 39 voltes. Per altra part, Rafel Jornet (Pinyó Fixo) i José Luís Fernández (C.C. Ascó) s’enduien la segona posició  de la classificació local amb un total de 37 voltes.

Lliurada de trofeus i l’expedició tornava ràpidament cap a La Fatarella, ja que havíem de netejar les polsoses bicicletes i dinar. La sortida  de la darrera cursa de l’Open Provincial BTT que es celebrava a Flix es donava a les 16:30h.

Ja per la tarda i ja a la localitat de Flix, veiem el circuit. Pràcticament  el de la Copa Catalana que mesos abans s’hi havia celebrat. Un circuit ràpid, però a la vegada molt revirat i amb molt sender, cosa que agrada molt a la flix08majoria de corredors, però que es faria molt dur  pels constants canvis de ritme que s’haurien de fer. La sortida es donava per a totes les categories juntes, on els components del Pinyó Fixo no es beneficiaven de la mateixa i quedaven situats en una endarrerida posició. Desprès d’uns aplaudiments als corredors locals Xavier Jornet (Massi) i Mario Solé (C.C. Flix), es donava el tret de sortida. Santiago Armero (La Valldigna), posava un ritme que la resta de corredors no podria seguir, per darrera, els components del Pinyó Fixo anaven superant participants per a colocar-se en bona posició per afrontar totes les zones amb una bona velocitat. En la categoria Master-30, i desprès de completar les 3 voltes al circuit, sorprenent victòria de Jordi Cugat (Pinyó Fixo) que entrava juntament amb el Júnior Xavier Doménech (Bicisprint-Torras), per davant de David Caballé (Central Túning) i superant també a Pep Vizcarro (Progress-Oki) vencedor per punts de la classificació general de l’Open provincial i categoria M-30. Per darrera Josep Cutrona (Pinyó Fixo) completava la cursa no massa lluny de les posicions de podi.

Amb categoria Èlit i per darrera de Santiago Armero (La Valldigna), completaven el podi Jose Juan Marrassé (Progress-Oki) i Xavier Jornet (Massi) i amb categoria Sub-21 destacar la bona actuació de Ruben Aubanell (C.C. Gandesa) que s'emportava la primera posició.

Des d’aquí volem donar l’enhorabona al C.C. Ascó i C.C. Flix per l’excel·lent organització dels dos events.

Ara els nostres corredors, es prepararan per afrontar la recta final de la temporada i participaran a la 4rt Bike Marathon Terra Alta, que es celebrarà el proper 26 d’octubre a Gandesa. Esperem que l’evolució segueixi en aquest camí.

Felicitats pel 2 de 2!!!