Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

Www.pinyofixo.com

logopfXALLENGER BTT TERRES DE L'EBRE - CAMP DE TARRAGONA

8 Febrer - Un altre calendari a nostres terres

xallengerPubliquem informació de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre - Camp de Tarragona, que uns quants clubs de les nostres terres en molt bon criteri s'han unit per a crear aquest nou calendari.

CALENDARI XALLENGER 2010:Nadal passat per barreja de gebra i neu

26 desembre- La Fatarella ha quedat ben emblanquinada

fataneu


Que les festes de Nadal estiguin passades per neu, diu molt d’aquestes dates. La Fatarella està preciosa, per tant, aprofiteu per fer una escapada amb la BTT. Ben abrigats podeu fer un passeig pel nostre terme i gaudireu del paisatge emblanquinat i en la força dels pedals us sentireu més lliures.

Segur que us agradarà. BONES FESTES!!!
 Tancada l'enquesta de la Sortida de la Festa de l'oli

24 desembre - Els resultats de l'enquesta ens animen a seguir organitzant events a La Fatarella

Desprès de dues setmanes i mitja amb l’enquesta activa, per a que els participants de la Ruta de la festa de l’oli del 2008 donessin la seva opinió o crítica de l’organització, els resultats de la mateixa, son:

 enquestafestaoli08

Com es pot observar, els resultats afirmen el que la majoria dels participants ens van transmetre, que es que els va agradar molt i que l’any vinent repetiran! El que ens anima a seguir organitzant events al nostre poble.

Fins l’any vinent!Crònica temporada 2005 de l'equip S.E.C.T.A

Equip comarcal que la Penya Ciclista Pinyó Fixo ha participat de manera activa.

secta05 L’equip ciclista naix durant el 2004 engrescats per les sortides que s’organitzaven dins de la comarca. El nivell físic dels ciclistes millorava en cada trobada i això va fer pujar la motivació per crear el primer equip de BTT de la Terra alta. L’ajuda econòmica dels “sponsors” va fer tirar endavant el projecte.
L’equip, ja amb la seva vestimenta oficial, va estar present en les tres principals modalitats de la bicicleta de muntanya:
- El ral•li. Es la vessant més explosiva. Considerada disciplina olímpica amb distàncies curtes però d’alta dificultat tant tècnica com física.
- Marató. Carreres de llarga distància que requereixen gran resistència de fons.
- Descens. Carreres molt espectacular on es requereix gran domini de la tècnica en baixades.

Dins d’aquestes modalitats els corredors de ral•li van participar a les proves de “La Copa Catalana BTT Internacional, 2005” i el “OPEN Provincial de Tarragona”. El “descender“ de l’equip va córrer al “Campionat de Catalunya” i en quant a marató la majoria de l’equip es va bolcar tant a “La maraton de los Monegros” com al “Campionat de Tarragona de BIKE MARATON” que va portar més de 200 ciclistes a la nostra comarca.

El nivell físic era millorable però la major dificultat va ser la falta d’experiència en competicions d’alt nivell: trobar la bona posició a la línia de sortida, l’elecció de les traçades, la regularitat...
A cada carrera es retallava la distància amb els demés adversaris i les classificacions generals al final de temporada van ser més que satisfactòries.

La sorprenent duresa i l’altíssim nivell dels corredors d’aquestes proves en lloc de desmotivar l’equip a fet l’efecte contrari. Córrer al costat de campions olímpics com Hermida, o de seleccions internacionals com la de Portugal i França ha fet replantejar la nova temporada amb més ambicions.

Per millorar ens queda planificar l’entrenament de pre-temporada, dosificar les competicions i adaptar millor l’equip a les necessitats de les carreres, es per això que el següent pas serà la compra de bicicletes específiques per a cada disciplina.

L’optimisme per la pròxima temporada és encoratjador, es participarà en les mateixes disciplines de la temporada anterior, això si, amb la entrada de nous membres a l’equip que ens donarà més possibilitats d’avançar en el bon camí.

By: Xavier Fortuño