Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

5a Trobada Cicloturista Jesús

21 desembre - Segona posició del Pinyó Fixo a la bandera verda del coll de Som

Jesus2008

Aquesta setmana Jordi Cugat i en representació de la penya ciclista Pinyó Fixo, ha anat a participar a la Trobada Cicloturista de Jesús, la qual partia de Jesús i després de pujar fins a Benifallet per l’eix de l’Ebre, es feia la pujada a Som en bandera Verda, en la que el corredor local Jordi Cugat disputaria fins a l’últim metre i la perdria en mans del corredor del Saunier-Duval Jordi Fernández, quedant així en segona posició.  La pujada ha estat destacada pels continus atacs i canvis de ritme, on el més exagerat ha estat protagonitzat pel corredor i amic Joan Andreu Lletí del Central Tuning, més típics d’una cursa social que d’una bandera verda al més de desembre.
 

Un altre any la penya ciclista de Jesús, ha organitzat una fantàstica trobada, en la que han assistit més d'un centenar de participants.Començar el 2009 en bon peu...

1 de gener - 4ª pujada a Caro

caro1
Com venim fent els darrers anys, el proper 1 de gener, alguns dels freakis de la Penya juntament amb companys de les nostres terres pujarem a Caro... Sortirem a les 10:30 dels cines de Roquetes. Fins ara, cada any hem arribat al portell, però si el temps ho permet i algú s’anima pot arribar fins les antenes.
Aquest any, estaria bé pujar tots amb BTT i d’aquesta manera, podríem proposar de fer la baixada per la senda.
Ja sabeu, el que es tracta es d’agafar uns torrons o una botella de cava, pujar i en ser a dalt, repartir-ho amb els companys per buidar pes i poder gaudir de la baixada.
Esperem que els més agosarats pugin disfressats, tal com en les edicions anteriors!

Qui s’animi a pujar amb nosaltres hi serà benvingut.
caro2bon2009graficacaroPinyó Fixo agraïm la participació a la Ruta BTT de la 10a Festa de l'Oli

7 desembre - L'organització valora positivament la marxa

fata1Les previsions de la marxa, s’han complert al 100 %. La primera previsió era que, desprès de que els darrers anys la marxa s’havia deslluït pel mal temps, aquest anys tindríem un bon dia, i així ha estat. I la segona previsió, era que seríem molts més participants que les darreres edicions i hem superat el mig centenar!!!

Donat a que es preveia que aquest any seria difícil fer només un grup, ja que seriem bastants participants i de diferents nivells, ens vam veure obligats a marcar el circuit i així ho vam fer, cosa que juntament amb netejar els senders ens va portar una mica més de feina del que estàvem acostumats, però una vegada passada l’activitat, i escoltar als participants que els havia agradat molt, ens veiem plenament gratificats.

Des d’aquí volem donar les gràcies a l’Ajuntament de La Fatarella, i als organitzadors de la Festa de l’Oli pel magnífic esmorzar que em tingut i a tots els participants per assistir a la marxa i amb el seu respecte i saber estar, posar-nos molt fàcil que tot hagi sortit bé.

Esperem que la propera edició surti, amb l’ajuda de tots, encara millor que aquesta!!!

Si, ets un dels que vas venir a la marxa i vols donar el teu parer de la mateixa, ho pots fer a l'enquesta que hem publicat.
fata3
fata2

Per veure més fotografies anar a l'apartat de FotosNoves publicacions a l'apartat d'entrenament!!!

31 octubre - Com enfortir les teves cames // 3 novembre - Ús i aplicació de l'EPO

I seguint amb els consells relacionats en l'entrenatment i la nutrició esportiva, hem publicat l'article - Com enfortir les teves cames.

L'hematòleg Xavier Ortín ens ha cedit una presentació sobre l'rHuEPO. Amb aquesta podrem sortir de dubtes de l'ús i/o aplicació de l'EPO i CERA, subtancies molt polèmiques en el nostre esport. Si us interessa el tema i en teniu qualsevol dubte, ens el podeu fer arrivar per e-mail.

Per a que desprès ens digueu que la gent del Pinyó Fixo entrenem d'amagat.

-  PER VEURE ELS ARTICLES, ANAR A L'APARTAT DE NUTRICIÓ I ENTRENAMENT  -Cap de setmana de BTT per les nostres terres

08/10/08 - El proper cap de setmana el BTT es desplaça a la Ribera d'Ebre

 
Els propers 11 i 12 d'octubre tindrem l'oportunitat de veuren's o participar en algún dels tres events que es cel·lebraran a la Ribera d'Ebre.

El disabte pel matí Cursa de retlleus a Ascó i per la tarda Open provincial de BTT a la població de Flix.
El diumenge la Penya Ciclista Pinyó Fixo junt amb ciclistes dels pobles veins ens desplaçarem a Tivisa per fer una excursió per la zona. (per horaris, veure l'apartat de Sortides programades).

No et pots perdre l'oportunitat de pedalar o veure en acció als millors mountainbikers de la província!!!