Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

Xallenge David Duaigües BTT 2010

2 febrer -més marxes pel nostre territori

Amb la finalitat de donar suport als nous organitzadors de la I XALLENGE DAVID DUAGÜES BTT 2010, antiga Xallenge de l'Aiguabarreig, publiquem aquesta informació a la nostra web. Des d’aquí us encoratgem a que tireu endavant aquest projecte amb la màxima il·lusió.

Més informació a http://www.servioptions.com/btt/.

davidduaigues

La mort sobtada de l’ànima i creador de la Marxa BTT d’Almatret en les seves 3 edicions i de la Marxa BTT Vila de Seròs l’any 2009, DAVID DUAIGÜES el passat 21 de juliol mentre treballava en l’extinció d’un incendi forestal a Horta de Sant Joan (Tarragona), ens ha deixat un buit que serà impossible d’omplir, la seva figura encoratja’n a tirar endavant aquest projecte que va sortir del no rés i la seva il·lusió en el futur de properes edicions ha fet que les persones que vam col·laborar estretament amb ell i que li vam donar tot el nostre recolzament ens haguem plantejat dur a terme una nova xallenge dedicada a la seva memòria, a la dels seus al·legats i a la dels companys que també van morir aquell fatídic dia.

Aquesta nova prova s’anomenarà I Xallenge David Duaigües i de la mateixa manera que la Xallenge de l’Aiguabarreig, estarà formada per la IV Marxa BTT d’Almatret i la II Marxa BTT Vila de Seròs. El funcionament, esperit i filosofia de la prova serà el mateix que va pensar en David de manera que no hi haurà canvis significatius en relació a altres anys.Mira la web del teu corredor preferit

28 desembre - NOVA SECCIÓ (Webs i Blogs de ciclistes)

ciclistes
Si ets uns bicimaníac, fins al punt que vols saber com entrena, quan entrena i algun altre detall del teu ciclista preferit o fins i tot, d'algun rival teu, a la nostra web, hem creat la secció que necessites...

En aquesta secció hi ha links als blogs i webs de ciclistes, tant professionals com amateurs.Publicat el calendari de les curses Socials de Carretera del 2009

27 desembre - Nou calendari

En la secció de calendaris de curses, hem publicat el calendari provisional (a falta de confirmació per part de la federació) de les curses Socials de Carretera 2009.

La participació en aquestes es ideal per a començar agafar el ritme de cursa de cara a la temporada.Video de la Cursa "A per la Cabra!"

4 novembre - bloc tivissa en imatges

Els companys de Tivissa, han publicat el video resum de la passada cursa "A per la Cabra!", que van organitzar a la seva població.

-   Veure video resum   -Un altre cap de setmana, la Penya Ciclista Pinyó Fixo amb el número 2!

26 octubre – Dos segones posicions a la 4rt Bike Marathon Terra Alta

                      Podi femines recorregut 25 kms

gandesa1El diumenge 26, i a primera hora del matí, els corredors de Pinyó Fixo es trobaven al lloc de costum per a anar a participar a la 4rt Bike Marathon Terra Alta. Aquest cap de setmana sortien 4 des de La Fatarella i un corredor des de la Pobla de Massaluca.
 
Una vegada recollits els dorsals i els obsequis que el C.C. Gandesa havien preparat, es donava el tret de sortida. A pocs quilòmetres de Gandesa, es faria un grup de sis corredors escapats del grup perseguidor i aquest es trencaria quan una vegada s’havia deixat la Via Verda a Bot, Xavier Jornet (Massi) feia un canvi de ritme on sorprenia a tots els altres menys a Jordi Martorell (BTT Prades) que s’hi posava a roda. Per darrera Josep Betalú (Progress – Oki) i Jordi Cugat (Pinyó Fixo) es rellevaven per a poder agafar els escapats, però Jordi Cugat (Pinyó Fixo) cediria i es quedava juntament en Joan Andreu Lletí (Central Tuning) i David Caballé (Central Tuning) en terreny de ningú, a uns minuts dels escapats però a molta distància dels perseguidors.

Al recorregut de 25 Kms Lídia Cugat (Pinyó Fixo) portava una lluita esfereïdora amb Lourdes de las Heras (BTT Prades) amb canvis continus de liderat a uns minuts de la tercera fèmina i Jonatan Larrosa (Pinyó Fixo) rodava en una còmoda segona posició també del circuit de 25 kms.

L’ordre d’arribada era per al circuit de  25 kms:

1.- Franciscoco Grau (Joves Ciclistes d’Amposta)                  01h04m
2.- Jonatan Larrosa (Pinyó Fixo)                                                  01h08m
3.- Sergi Aubà (C.C. Gandesa)                                                    01h09m
6.- Luis Velilla (Pinyó Fixo)                                                            01h15m

1a fèmina.- Lourdes de las Heras (BTT Prades)                     01h30m
2a fèmina.- Lídia Cugat (Pinyó Fixo)                                           01h32m

I per al circuit de 50kms, desprès de que l’organització havia de canviar el recorregut per culpa d’una batuda de caçadors i canviava la pujada de la Vall de Navarro per un llarg cender, quedava amb el següent ordre:

1-. Jordi Martorell (BTT Prades)                                                   02h12m
2.- Josep Betalú (Progress – Oki)                                               02h15m
3.- Xavier Jornet (Massi)                                                                02h16m
4.- Jordi Cugat (Pinyó Fixo)                                                           02h21m
5.- Joan Andreu Lletí (Central Tuning)                                        02h22m
6.- David Caballé (Central Tuning)                                              02h24m
7.- Josep Cutrona (Pinyó Fixo)                                                      02h32m
8.- Mario Solé (C.C. Flix)                                                                 02h36m

Una vegada més, el C.C. Gandesa organitzava un gran event ciclista, amb molta participació a les nostres terres.