Qui som?...
La Penya Ciclista Pinyó Fixo, som una entitat de La Fatarella, que juntament amb persones dels pobles del voltant, donem un servei informatiu i organitzatiu d'events relacionats amb l'esport i més concretament sobre el ciclisme, que es la nostra passió.

Sortida BTT de la Festa de l'Oli 2010

Trac de la propera excursió per la Fatarella

festaoli2010

Si voleu descarregar-vos el recorregut previst per a la prepera edició de la Sortida Btt de la festa de l'Oli de La Fatarella, seguiu el següent enllaç:

RECORREGUT BTTLa Sarralenca 2011

18 febrer 2011 - Segona edició de la marxa

Els companys del club ciclista Sarral, ens demanen que publicitem la segona edició de la Marxa BTT Sarralenca que l'any passat a la seva primera edició van ser 500 participants.

sarral

Més info a btttarragona.comMarxa Cicloturista Terres de l'Ebre

26 febrer; Aquesta edició passa pel nostre poble.

tortosaEl proper 28 de març, la Penya Ciclista Baix Ebre Tortosa, organitza la 24ena edició de la Marxa Cicloturista Terres de l'Ebre. Destacar que aqusta edició passa per La Fatarella "Cruse de Vilalba".

Tota la informació i inscripcions a: http://www.ciclismetortosa.comSEGON GRAN PREMI BTT VILA DE LA FATARELLA

Tot apunt per als Campionats provincials XC (Tarragona i Lleida)

open
La Penya Ciclista Pinyó Fixo de La Fatarella, comunica que està ultimant els detalls de la propera cursa que es celebrarà a la població el proper diumenge 4 de juliol.

La cursa forma part del calendari de l'Open Costa Daurada 2010, en la que els corredors Enric Martorell (Olympia), Carles Juncosa (Olympia) i Francesc Artero (Secuitenc-Club Ciclista) van líders provisionals de les diferents categories.

A part  de l'Open, aquesta prova decidirà els liderats dels campionats provincials de Tarragona i també de Lleida.

L'organització ha preparat la cursa amb molt d’entusiasme i espera que a part de sortir tot bé sigui de l'agrat de tots els participants i el públic en general.

Aprofitem també per agrair l'ajuda de tots els col·laboradors i l’interès de les Delegacions de Ciclisme de Tarragona i de Lleida per a que aquest projecte s'hagi fet realitat.La Penya Ciclista Pinyó Fixo prepara una altra edició de la sortida BTT de la Festa de l'oli

Properament, informarem del funcionament de la nova edició de la ja tradicional, sortida en BTT de la Festa de l'oli de La Fatarella, que la Penya Ciclista Pinyó Fixo, amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Fatarella, prepararem per aquest proper mes de desembre.