Presentació
L'Aleixar

Història abans de la guerra.

És el comerç mes antic de l'Aleixar. Tercera generació.

Interior tenda - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida originalAquesta petita historia la va començar el meu àvi Ramon abans de la guerra, que de jove es va posar a vendre ciris i espelmes. Després venia roba, es va casar amb la meva àvia Mercè "La Manya" al 1932 i tenien una carnisseria a la plaça de la vila. Vivien al carrer Major, a cal Manya, on tenien els xais sota casa en un corral.Història després de la guerra.

viandes - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida originalLlavors el senyor Vernet li va traspassar "l'Ideal", una petita botiga de comestibles i albarderia, que estava situada al carrer Major davant de cal Manya, i finalment el vam traslladar sota de casa, i seguien venent tot tipus d'articles i varen començar a fer el porc, en un obrador al fons de la casa, on hi havia el foc a terra amb una caldera gran, on es bullia la carn de porc, i es feien botifarres, llonganissa, etc.Productes

fruites - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida originalLa gent del poble li deia l'Ideal de Cal Manya, on es podia comprar quasi tot tipus d'articles.
El meu pare Ramon i la meva mare Pilar van seguir amb la tradició fins arribar a mi, la tercera generació. Des de llavors som al mateix lloc venent comestibles. Procurem tindre productes de la nostra comarca (Baix Camp), busquem productes frescos i de qualitat, encara que cada vegada costa més, ja que els petits comerciants desapareixen dels nostres pobles, per fer pas als grans...Llastimaa!!Especialitats

verdures - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida originalLes nostres especialitats son: la llonganissa (botifarra crua), tots els productes que es poden fer amb el porc, és a dir, culanes, botifarrons, fuets, llonganissa seca, etc.
Ens els preparen al poble veí.
Fem pollastres farcits, tenim corder de qualitat, conills, etc.
També fruites i verdures fresques.
Productes de neteja, etc.
Tenim una mica de tot!!Curiositats

Entrada - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida originalLlenguatge popular.
Antigament es deia:
- Si barato vols comprar, a cal Manya has d'anar.
I ara diem:
- Si vols tindre temps per tu, descansar, llegir, passejar, a Cal Manya pots confiar, perquè a casa t'ho portaran.

TENIM SERVEI DE COMANDES
977-81-50-31
Truca'ns per mes informació

GRACIES ALS MEUS CLIENTS PER TANTS ANYS!