::Inici >Redescobrint la petjada femenina...

Redescobrint la petjada femenina...

De quantes llegendes ens van esborrar? Quantes es van canviar per difamar-nos?

Perquè enfonsar-nos tant en la Mitologia i en l´Arqueologia? Doncs perquè el Futur només es descobreix furgant en el Passat. I ara, al Present, és l´hora de buscar.

Volem un futur millor per les dones de tot el Mòn, volem un futur millor per les nostres filles i els nostres fills (les dones i els homes del demà) i, per descomptat, volem un futur millor per tota la Humanitat.

Per descobrir el Futur s´ha de furgar al Passat.

HOME I DONA SOM ÉSSERS COMPLEMENTARIS, NO SOM ENEMICS NI ESTEM L´UN PER SOBRE DE L´ALTRE. QUI ENS VULGUI FER CREURE AQUESTA BROSSA VA ERRAT, I POTSER NI TANT SOLS SAP PERQUÈ. HOME I DONA FORMEM UN EQUIP: ESTEM L´UN AL COSTAT DE L´ALTRE, I DONANT-NOS LA MÀ, NO FENT-NOS LA GUITZA.

home i dona - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

Perquè porta doncs l´home intentant sotmetre la dona més de dos mil anys? Perquè el mal entés feminisme (el femellisme) actual considera que la dona està "per sobre" de l´home però alhora ens vol impossar cànons més aviat andrògins, quan no directament masculins?

Perquè ens volen fer portar una vida que no podem ni volem portar?

Investigant una mica trobarem que aquest és el nou masclisme, un masclisme refinat, maquillat... Compte! Que aquest ens el poden fer empassar com qui fa empassar una metzina dintre d´un caramel!!!

D´on venen tots aquests odis i rencunies? Perquè? Com? Quan? Es fa necessari, doncs, furgar dins la nit dels temps per entendre i per compendre. I es fa necessari entendre i compendre per saber quina és la nostra autèntica essència, com és la nostra veritable feminitat.

Quan ens reconciliem amb nosaltres mateixes i amb la nostra Deessa interior podrem agafar les regnes del nostre destí, llavors podrem canviar per fer canviar.