Enllaços d'interès
On Som
::Inici >LA BOTIGA

LA BOTIGA

producte dietetic, complemet alimentari

 

LA TARONGIA va ser inaugurada a Girona amb el desig d'oferir la més àmplia oferta de productes naturals per una vida sana.

A la nostra botiga hi trobareu els productes dietètics indicats per a cada estapa i situació de la vida. També tenim productes i complements alimentaris per a deportistes i una linea de cosmètica natural. 

Durant tots aquests anys hem anat creixent a mida que els clients i les seves necessitats ens ho han exigit. Actualment tenim potser una de les més àmplies gammes de productes que es poden trobar en un centre d'aquestes característiques. Però si aquell producte que necessiteu no el tenim disponible, en poc temps el podrem tenir a la vostra disposició, gràcies a la nostra àmplia cartera de proveïdors amb els que treballem habitualment.

 

Recentment, hem incorporat a la nostra oferta la venda de Cristalls de Quars i de Llums de Sal. Una gran eina per a equilibrar energèticament el vostre cos i la vostra llar.

 drusa cuarzo

Som una botiga tradicional, entranyable, on els clients i amics s'hi troben a gust, mantenint la més pura tradició del comerç de tota la vida.

Tradició i història per un futur millor i més saludable!