REPARACIÓ TERAPÈUTICA i PSICOEDUCACIÓ

Núm: 29.900 Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Menció en Psicologia de la Salut. Especialitat en Psicologia de l'Educació, Adolescència i Joventut. Màster de formació del professorat (CAP)

La vida ens porta moments d'alegria, de tristor, d'estabilitat, d'emocions positives..., però malauradament també hi ha moments de dubtes, incerteses o fins i tot de patiment, aquest patiment (patir de la ment) a vegades és durador, es repeteix amb massa freqüència i fins i tot es pot convertir en invalidant. De la mateixa manera que no hi ha cap persona igual en el món, tampoc hi ha el mateix tipus de patiment, dolor o simptomatologia en cap persona, però sí que existeix un element comú en tothom: la necessitat de ser i sentir-se escoltat i comprès.foto 2

Entenc la psicologia com l'escolta empàtica i activa que ens permeti trobar un vincle personal a través del llenguatge per
poder ajudar-te a recuperar les teves il·lusions, restablir aquelles frustracions personals tan molestes, alliberar-te de pensaments o emocions angoixants que es repeteixen dia rere dia.
PSICOLOGIA DE L'ENSENYAMENT I L'EDUCACIÓ

jjj

Em dic Josep Roig Bonet i
sóc Psicòleg, graduat per la Universitat Oberta de Catalunya i formo part del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya. Anteriorment, em vaig llicenciar en Història Contemporània a la Universitat de Lleida i també en Antropologia Social i Cultural a la Universitat de Barcelona. Màster en docència de Ciències Socials (CAP) per la Facultat d'Educació de la Universitat de Lleida. En els darrers quinze anys m'he dedicat a l'orientació escolar des de l'àmbit privat, en el centre que porta el meu nom: Ensenyament i Orientació Josep Roig.
 
Durant tot aquest temps he treballat amb alumnes de primària, secundària i batxillerat amb certes mancances o dificultats enfront de les tasques de l'escola o institut. Paral·lelament també he tingut sempre una relació directa amb els pares i mares d'aquests alumnes l'hora de poder millorar tant el seu rendiment escolar, com aspectes conductuals i emocionals. I quan ha estat necessari també he tingut una relació directa amb els professors o els serveis educatius, per tal de poder treballar en conjunt i de forma col·laborativa per la millora global de l'alumne/a.

Anteriorment a aquesta tasca de docent, tinc, a més a més, una extensa trajectòria en l'àmbit hospitalari, ja que sóc
Tècnic Superior Sanitari en Especialista en Laboratori de Diagnòstic Clínic, feina que vaig fer fins a l'any 2006 en diversos laboratoris. I 220 hores demostrables com a formador freelance en diferents empreses de formació bonificada. 
  f2
Al llarg d'aquest espai web, podràs trobar informació referent a la meva trajectòria professional i formativa, els serveis que ofereixo i la meva metodologia de treball.
Pots sol·licitar de manera confidencial i sense cap compromís qualsevol informació addicional que necessitis (per correu, telèfon, Whatsapp o Telegram).
 
Gràcies per visitar-me. 


Imatge del consultori i aula de treball

Consulta

 
aula 2

 
Entitat col·laboradora de la Xarxa d'avantatges vinculats a la Targeta acreditativa de la discapacitat
 opop
La xarxa d'avantatges inclou establiments i entitats col·laboradores que han manifestat el seu compromís d'aplicar descomptes o tarifes especials a les persones que acrediten la Targeta acreditativa de la discapacitat.

Aquests establiments o entitats s'identifiquen per mitjà d'un distintiu col·locat en un lloc ben visible.
Informació sense cap compromís.FORMACIÓ CONSTANT

En aquest espai informo de les darreres formacions que he fet i de les properes a les quals ja estic inscrit, ja que entenc que la formació constant és imprescindible i necessària per poder adquirir el màxim de coneixement científic en la professió de psicòleg.

Darreres formacions realitzades:

-  24/11/2023 Jornada: Dol i Suïcidi (COPC)
https://www.youtube.com/watch?v=mIkisA5tG1Y&t=9s

- 16/02/2023 Conferència: Per què emmalaltim? Influència dels factors biopsicoambientals (COPC) La línia de treball del Dr. Fernando Martinez-Pintor ha estat sempre el dolor crònic, l'Antropologia Médica i la Psicosomàtica, així com la investigació de marcadors biològics de l'estrès i la influència dels factors biopsicoambientals en l'aparició de les malalties.

- 22/07/2022 Taula rodona: 
La Fibromiàlgia: desmuntant falses creences gràcies a la neurociència. (COPC)  Taula de diàleg per informar de la importància del paper de la psicologia en el tractament del dolor persistent i en concret de la fibromiàlgia.

- 17/09/2022 Jornada: L'atenció psicomotriu en educació i teràpia. (COPC) La Jornada "Cicles vitals i i l'atenció psicomotriu" proporcionen un lloc de trobada obert per aquells professionals i estudiants interessats en l'atenció psicomotriu en les diferents etapes de la vida, potenciant els intercanvis sobre experiències, models d'intervenció i reflexions relacionades amb els camps d'actuació, preventiu, educatiu i d'atenció a les necessitats educatives especials i terapèutiques.

- 28/09/2022 Taula Rodona: Acompanyar la sexualitat en adolescents. (COPC) Acompanyament als adolescents i professionals que treballen amb ells. Aportar eines per l'acompanyament de la Sexualitat. Reflexionar i repensar-se constantment, una mirada crítica a la sexualitat hegemònica i una eina de transformació col·lectiva des del feminisme d'aprenentatge i una oportunitat per fer realitat propostes transformadores en matèria de sexualitat i gènere.

- 6/10/2022 Conferència: Sexualitat i consum de drogues. (COPC):
La proposta està relacionada amb l'abordatge de les addiccions amb una visió més àmplia dels seus problemes associats. La sexualitat pot ser un problema associat, infradiagnosticat i infratractat i que pot interferir en el tractament global de les addiccions.


 CONTACTE:

 
Demanar cita prèvia Tlf:  977 176076 /680694861
 
Whatsapp/Telegram 680694861 
 
e-mailjoseproig@copc.cat                                              

Passatge Abat Llort nº1 Baixos
(Cantonada C/Abat Llort 11/13)
43800 Valls
 
 

Com arribar-hi:
 
https://goo.gl/maps/6qaZWN1YHb6ZUkoLA