::Inici >Descripció

Descripció

Després del silenci, el que més s'apropa a expressar el inexpressable és la música

Moltes vegades la música s’ha utilitzat per a acompanyar els actes importants de la nostra vida que volem que perdurin en la memòria.

Amb el propòsit d’aconseguir un ambient a on hi predomini la sobrietat i l’elegància ofereixo una hora i mitja de música per a acompanyar tot tipus d’actes socials.

Submergint-me en el jazz i en la música clàssica a través de la guitarra, us aniré descobrint, cançó a cançó, totes les essències d'aquests estils tant característics.

Us puc assegurar sempre una molt bona presència, acompanyada per una serietat i professionalitat corresponent  a l'ambient que es vulgui crear.


Después del silencio, lo que más se aproxima a expresar lo inexpresable es la música

Muchas veces la música se ha utilizado para  acompañar los actos importantes de nuestra vida que queremos que perduren en la memoria.

Con el propósito de aconseguir un ambiente donde predomine la sobriedad y la elegancia ofrezco una hora y media de música para acompañar todo tipo de actos sociales.

Sumergiéndome en el jazz y en la música clásica a través de la guitarra, os iré descubriendo, canción a canción, todas las esencias de estos estilos tan característicos.

Os puedo asegurar siempre una muy buena presencia, acompañada por una seriedad y profesionalidad correspondiendo al ambiente que se quiera crear.