::Inici >Jocs de taula

Jocs de taula

Jocs per petits, grans i per totes les edats

jungle speedSi veus gent al voltant d'una taula amb un pal al centre, cridant i rient. Si veus formes tribals, colors i mans en moviment, no hi ha dubte: estan jugant al Jungle Speed. Jungle Speed és un joc addictiu, de partides curtes entre amics, que assegura grans riures i bon rotllo. Cada jugador rep un munt de cartes de les quals s'haurà de deslliurar. El més ràpid guanyarà la partida.
Nº de jugadors: 3-15
Edat : a partir de 7 anys
Durada de la partida : 15 minuts

identikIdentik és el primer joc de dibuix que per guanyar no és necessari saber dibuixar! Un dels participants ocupa el paper de director. El seu objectiu: descriure una il·lustració amb tants detalls com sigui possible. Els jugadors dibuixaran l'escena descrita i quan s'acabi el temps, s'intercanviaran les obres d'art. Quants més criteris dels esmentats en la targeta hi hagi en el teu dibuix, més punts aconseguiràs!
Nº de jugadors: 3-99
Edat: a partir de 8 anys
Durada de la partida: 45 minuts

chrominoUn joc senzill de tàctica i d'observació. Poseu un Chromino tricolor al centre de la taula, quan sigui el vostre torn col·loqueu una fitxa al costat d'un Chromino ja col·locat. Però atenció! : és obligatori que dues parelles de quadres del mateix color que es toquin. Si vols guanyar sigues el primer en quedar-te sense Chrominos!  Astúcia, observació, tàctica i sang freda seran necessàries per aconseguir la victòria. 80 fitxes, 5 colors i milions de possibilitats!
Nº de jugadors: 1-8
Edat : a partir de 7 anys
Durada de la partida : 30 minuts

avalamDos jugadors, un taulell de 48 peces, grogues i vermelles. Pots jugar amb les peces del teu contrincant!. Al teu torn, desplaça totes les peces d'una casella a una casella veïna ocupada. L'objectiu és aconseguir col·locar la major quantitat de peces del teu color a d'alt de les torres al final del joc!
Nº de jugadors: 2
Edat: a partir de 7 anys
Durada de la partida: 20 minuts