Presentació
Web de la Secció Sindical de Comissions Obreres de Lear Corporation de Valls

Creus que el pitjor de la crisi global ja ha passat o encara serà pitjor?

Enquesta:

Benvingudes i benvinguts al web de CCOO de Lear de Valls

Lear Valls. Centre Tecnològic - Fes clic aquí per veure la imatge en la seva mida original

Salutacions a tots els que visiteu aquesta web. Aquest vol ser un espai d'informació i comunicació entre tots i totes les que formem la gran família dels treballadors de Lear a Valls.

CCOO és el sindicat majoritari al nostre centre de treball i això és per a nosaltres un honor. Al mateix temps, és per a nosaltres una gran responsabilitat. Responsabilitat que assumim plenament. Teniu el nostre ferm compromís de treballar per avançar dia a dia en defensa dels nostres drets com a persones treballadores. No dubteu a exigir-nos aquest compromís i aquesta responsabilitat.

Esperem que trobis útil el nostre web. Que hi trobis el que busques. Si no fos així, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres i fer-nos arribar els teus suggeriments. Amb tu, volem millorar dia a dia. 

Trobaràs el web estructurat segons les pestanyes del menú de l'esquerra. Per a una fàcil navegació t'expliquem el que pots trobar en cada un dels menús:

ACTUALITAT: és on hi trobaràs les novetats més importants del web i les comunicacions d'actualitzacions fetes darrerament.

CCOO INFORMA: és l'òrgan de comunicació de CCOO de Lear. Hi podreu trobar també documents d'àmbit general que considerem que us poden ser interessants.

ELS NOSTRES DRETS: hi trobaràs els documents que regulen les relacions laborals a la nostra empresa, des del conveni a l'Estaut dels Treballadors. També altres documents de caràcter legal que creguem que et poden ser útils.

CALENDARIS, TAULES SALARIALS i ANTIGUITATS: hi podràs consultar els calendaris, taules salarials i taules d'antiguitats vigents a l'empresa.

AFILIACIÓ: pots baixar-te la fitxa per a afiliar-te a CCOO.

ENLLAÇOS: les pàgines web que creiem que et poden interessar.

CONTACTA'NS: per si et vols posar en contacte amb nosaltres via e-mail.

COMITÈ D'EMPRESA: hi pots trobar les actes importants de les reunions de Comitè d'Empresa.

ÀGORA: aquí hi podràs penjar els comentaris o escrits que vulguis fer públics a través d'aquesta web. És un espai obert a tothom. Per penjar-hi qualsevol cosa cal que ho envïis al nostre correu electrònic.