::Inici >QUI SOM

QUI SOM

Instal.lacions Sendrós és una empresa dedicada al disseny, execució i manteniment de tot tipus d'instal·lacions elèctriques, hidràuliques, de gas, climatització i renovables amb una àmplia experiència en el sector que va iniciar la seva activitat l'any 1973 donant un servei de qualitat als seus clients de manera ininterrompuda .

L'empresa dóna un servei global que s'inicia amb l'estudi de les millors alternatives existents en el mercat vistes les necessitats del client i adoptant la solució que millor s'adapta a cada cas d'acord amb les premises de l'interessat. Un cop determinada la millor alternativa es porten a terme els treballs d'execució per part de personal propi d'una manera eficaç i professional seguint en tot cas les directrius establertes per part del client. De la mateixa manera, una de les activitats principals d'Instal·lacions Sendrós és la de reparació, conservació i manteniment d'instal·lacions ja siguin executades per part de la pròpia empresa com per part de tercers.

Instal·lacions Sendrós ofereix un servei de qualitat basat en una experiència contrastada en el sector, en un equip humà compacte, compromès i amb la formació necessària per a portar a terme tots els serveis que ofereix l'empresa i en la disposició de tots els recursos materials necessaris per al desenvolupament de l'activitat amb les màximes garanties.