::Inici >Espectacles

Espectacles


Cercavila

7 músics.
1 hora d'espectacle.
 
Atreviu-vos a riure, ballar i deixar-vos seduir per la sonoritat fanfaresca d'Insonora.
Un agradable passeig sonor i visual, estrenat el 2009 i protagonitzat per vuit músics excèntrics capaços de fer moure la vostra ànima i la dels carrers i places.
Una original formació que acull l'agilitat del saxo i la flauta, la potència del trombó i la tarota, l'harmonia de la guitarra i la tuba i la contundència del bombo i la caixa. Tots ells ingredients senzills, però amb un resultat final suculent que parla per si sol.
005Concert

7 músics.
1 hora i 20 min d'espectacle.
 
Les melodies agafen un to més suau, al menys per anar obrint boca. El repertori avança de forma ascendent, on es va fonent la recerca de ritmes càlids, els sons propis de la Mediterrània i melodies que resulten ser velles conegudes.
Insonora toca al carrer o sobre escena, sempre amb una gran proximitat amb el públic i sempre conservant la seva energia i personalitat. Aquest contacte directe permet un moviment contagiós on els efectes són visibles i immediats.
Bona música, bon humor, alegria i diversió assegurada. Una incorregible banda sonora que deixarà empremta per allà on passi.
006El Canˇ de festes

7 músics.
2 actors.
1 hora d'espectacle.
 

La pólvora no ha deixat mai de ser la reina i senyora d'un bon grapat d'actes, des dels que donen el tret de sortida fins als que clouen les nostres celebracions. I en aquest context tan sorollós, els canons de festa troben un agradable motiu per petar: avisar a tots els despistats i despistades que encara no saben que s'acosten temps de festa!

Vagi on vagi, el nostre no és un canó qualsevol, sempre l'acompanya un coronel bigotut i malhumorat, encarregat de la metxa i una tropa de guerrillers incorregibles que fan la feina bruta: enredar- lo, tocar, cantar canonades i estirar el carro.
Ja podem cremar l'arsenal, ja no ens cal ni metxa al canó, que les nostres veus disparen canonades de debò! Que no?... Després d’aquesta frase del coronel comencen ja les caonades. Però les nostres canonades res tenen a veure amb els espetecs del canó. Es tracta d'estrofes de quatre versos rímats -a l'estil de les corrandes o els garrotins...- que fem i desfem per anunciar, felicitar i criticar què passa al món i què passa a casa nostra. A més, a cada sortida en creem de noves adaptant-les, al moment, l'espai o la circumstà'e0ncia de la festa.
Les canonades, satíriques i divertides, són cantades al ritme d'una cançó encomanadissa i simpàtica que anima la gent a apropar-se, escoltar, picar de mans i inclús -els més agosarats -a cantar-ne alguna. La cançó s'acaba amb un espetec del canó i uno pluja de caramels.
007