::Inici >Espai Campus 2007

Espai Campus 2007

Campus, estades i activitats d'estiu

Gie Esportiva és una entitat volcada en fomentar la pràctica d'activitats esportives entre els joves de les comarques del Baix Camp i part del Camp de Tarragona. Per això Gie Esportiva organitza cada any diverses activitats lucratives per a nois i noies que tenen les ganes i el desig de continuar o de iniciar-se a la pràctica esportiva.

Sense anar més lluny, cada estiu, durant el mes de juliol i part d'agost es posen en marxa els coneguts Campus d'Estiu. Estades en cases de colònies de Catalunya on hi predomina el bon rotllo i la pràctica d'esports i activitats lúdiques.


Activitats Estiu 2007Activitats Estiu 2007

[Oferta d'activitats en PDF. Per poder veure-ho cal tenir instal·lat Adobe Reader al ordinador]


Aquest Estiu s'amplia l'oferta de cada any amb dues noves activitats: Un campus de tir amb Berni Álvarez, ex-jugador de l'ACB i l'escola poliesportiva de les Borges del Camp que tindrá lloc al Poliesportiu.


A més, el ja conegut Campus de la Selva, s'inicia en dilluns; el dia 2 de juliol.
Segurament hi haurà molts pares i mares que treballin, per tant, Gie obrirà les portes de la Casa d'Exercicis de la Selva a les 7.30 hores, per aquells pares i mares que comencen a treballar d'hora i no poden portar els petits jugadors a l'hora indicada al tríptic.