Presentació
Estem a Sp i Sp,i estem al LÍMIT.Necessitem URGENTMENT adopcions,ja que després de més de 10 anys funcionant precariament sense ajuts ni subvencions pb/pv (ja que l´administració ha estat la 1ª en passar del tema ).Hem de repartir els nostres gats.

PREMSA
NECESSITEM AMB URGÈNCIA ADOPCIONS.

Necessitem que algú adopti gats, o bé que sen quedi si té una torre, una masia,... NO VOLEM ELS NOSTRES GATS EN GÀBIES.

Com que l´administració ha passat de la nostra tasca - que per llei ha de fer ella -, i bàsicament ha passat d´ells, els animals, en molts casos incomplint la llei, o simplement ignorant-la.

A part no em tingut cap ajut de cap empresa pública/privada, ni de cap administració.

I els voluntaris "brillan por su ausencia", ja que tothom diu que ajudarà, que vindrà, que no se què, que no sé cuantos, i a l´hora de la veritat, "nothing" com dirien els anglesos.

Ens veiem obligats a repartir els nostres gats, molts dels quals porten més de 10 anys en semillibertat, ja que la casa semiderruïda que tenim com a instal.lacions , evidentment sense llum ni aigua, degut a les fortes pluges d´aquest hivern s´està caient , per culpa d´això hem hagut de sacrificar una magnífica gata, que del cop de la pedra s´anava agarrotant degut a la lesió medular produida.

Només ens nodrim de les aportacions dels pocs socis que tenim, un mes normal poden ser 150.00 € ( i hem arribat  a tenir 120 gats).

 Contactar amb nosaltres

Montse. 696.042.696

Recordeu que no podem acollir a més gats.MODEL DENÚNCIA MALTRACTAMENT ANIMALS.

Model de denúncia respecte el que és maltractament als animals segons la llei 22/2003 de 4 de juliol sobre protecció d´animals ( DOGC 3926 de 16/07/03 ). Model creat per un advocat animalista que col.labora gratuitament per la causa.
Com fer-se soci/a, voluntari/voluntària.

Montse 696.042.696