::Portada >Gimnāstic de Tarragona >NĀSTIC 2-1 LAS PALMAS

NĀSTIC 2-1 LAS PALMAS

ÁLEX CRUZ DONA LA VICTŌRIA A UN NĀSTIC QUE REP XIULETS DE L'AFICIĶ

     El Nàstic ha aconseguit tres punts d’or al seu propi estadi. L’heroi del partit ha estat el jove jugador grana Álex Cruz, que tot hi haver sortit a la meitat de la segona ha fet el gol de la victòria.

     Durant els primers minuts els canaris no paraven d’atacar. El Nàstic ha arribat per primer cop a porteria al minut 10’ i ho ha sabut aprofitar, Biel Medina ha rematat un còrner i ha fet avançar l’equip grana a l’electrònic. El que ha restat de partit ha estat molt avorrit, ambdós equips no responien a les ocasions.

     A la segona meitat els grocs han continuat atacant durament i han aconseguit el que volien, fer el 1-1, l’autor del gol ha estat Saul. El Nàstic cada vegada anava a menys i ha estat quan César Ferrando ha realitzat dos canvis que han revolucionat l’equip, primer N’Gal i després Cruz, han fet que el Nàstic anés tornant a agafar força. Després de nombroses ocasions Álex Cruz, el més jove, ha fet el gol de la victòria.

     Del partit calen destacar certes coses, entre elles, Cèsar Ferrando que s’ha aixecat el mínim possible de la banqueta; Álex Cruz que ha fet el segon gol de la temporada; el àrbitre assistent 1 ha hagut de ser substituït, al minut 67’, per una lesió; i per últim la poca assistència al Nou Estadi, 4267 espectadors.

 
      L’àrbitre Pérez Montero del comitè Territorial Andaluz ha amonestat amb groga els granes: Á. Cruz, Parri i Biel Media; i a Las Palmas: D. García, Siro Darino, Juanpa, D. González i Saul; també ha mostrat vermella directa a Marcos Márquez de l’equip canari.

Tarragona, 23 de gener del 2010