::Inici >Notícies

Notícies

En aquest apartat us mantindrem informat de totes les notícies de la Coral

La Coral Flor de Lis Celebra el Catalunya Coral 2009

El passat diumenge la coral montblanquina Flor de Lis va organitzar la trobada de corals de la demarcación del camp de Tarragona, ja que aquest any un dels llocs escollits per la FCEC va ser l’entitat montblanquina.

Catalunya Coral és una de les activitats més importants de la Federació Catalana d’Entitats Corals (FCEC).
CONCERT DE NADAL AL SANTUARI MARE DEÚ DE LA SERRA

 

El passat diumenge 20 de desembre l’entitat montblanquina va fer el concert de Nadal, un dels més importants de l’any. Aquest no es va realitzar com els anteriors a l’Església de St.Miquel, sinó que es va dur a terme al Santuari de la Mare de Déu de l Serra de la vila ducal, en motiu de la presentació de la imatge restaurada de la mare de Déu.

 

Va ser un acte molt emocionant, amb una cel·lebració presidida per l’arquebisbe de Tarragona, Dr. Jaume Pujol, el plebà de Montblanc, Ms.Albert Palacín i Mossen Pere Fibla, capella del Santuari de la Serra.CONCERT DE REIS 2010

El passat diumenge dia 17 de gener, la coral montblanquina va fer els primers concerts de l’any a les residències de la vila ducal. A les 11 de la nit es va iniciar el concert a la residència St. Jordi i seguidament es varen dirigir cap a la Residència Conca de Barberà. A tots dos llocs es van cantar un repertori de cançons populars i nadales que van ser de l’agrat de tots els residents.

 

El passat dissabte 16 de gener, durant l’assaig de la coral,es va rebre la visita sorpresa del patge reial, que encara no havia marxat de la nostra comarca. Aquest va repartir regals per a tots els cantaires i tots junts van passar una gradable estona.CURSET DE TECNICA VOCAL 2010

El passat diumenge 14 de març , a les 10 hores del mati tots el cantaires van comensart el curset de tecnica vocal diregit per la senyora ALBA FORASTER  que es acabar ales 14 hores de la tarde el curset va ser molt gratificant per tots els components de la coralCONCERT A L´AUDITORI DE BARCELONA 2010

El passat dissabte 27 de març els membres de la coral va assistir a un concert del cicle
coral del lÁuditori de Barcelona realitzat per la Coral Polifònica de PUIG-REIG.
El concert va ser fantàsticSETMANA SANTA 2010

La coral montblanquina FLOR DE LIS , actuaren diversos actes litúrgics de la setmana santa.
primerament en l´acte litúrgic de la tarda i a la nit, amb la Processó del sant Enterrament.CARAMELLES 2010

El diumenge 4 d´abril la coral montblanquina ben aviat  al mati, va començar a cantar
les CARAMELLES per tots els carrers i places de  Montblanc.Per els cantaires de la coral,
és el mes dia esperat del any.SETMANA MEDIEVAL 2010

23 d´abril, festivitat de sant Jordi,la Coral flor de lis va fer el primer acte col-laboratiu de la setmana medieval amb la missa de Sant Miquel en honor de Sant Jordi.
25 d´abril la coral montblanquina va fer el concert de la Setmana Medieval,la coral convidada d´aquet any  va ser l´ORFEÓ BADALONI de Badalona.