::Inici >Qui som

Qui som

D'on venim

 

La Federació Catalana d'Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars, es va fundar l'any 2000 com a iniciativa de les entitats Aspace Barcelona, Mifas Girona i APPC Tarragona, per ser l'entitat representant a Catalunya de la Confederació Estatal Aspace. L'any 2003 es va incorporar AREMI Lleida.

Des de la seva constitució i fins a l'any 2007 la FEPCCAT va tenir molt poca activitat, es resumia en reunions de Junta Directiva i a donar suport a les activitats pròpies de la Confederación Estatal Aspace.

 

En l'Assemblea General de l'any 2007 es va decidir fer un canvi en la constitució del comitè directiu, assignant la presidència a l'APPC de Tarragona amb la voluntat de potenciar la seva activitat.

Un dels punts més importants per tal d'assolir els objectius establerts, requeria la necessitat de divulgar la seva existència a les entitats situades a Catalunya, amb la finalitat d'unir-se al projecte de la FEPCCAT.

Des de l'any 2010 la Federació forma part del COCARMI màxima representació de la discapacitat a Catalunya i de la Taula d'Entitats del Tercer Sector de Catalunya

Des de l'any 2008 al 2014, l'activitat de la Federació s'ha centrat a incidir en les polítiques socials catalanes, amb l'objectiu de millorar el benestar de les persones amb paràlisi cerebral i altres discapacitats afins, així com aconseguir la seva plena inclusió social. Alhora, la FEPCCAT ha representat els interessos i necessitats de cadascuna de les seves entitats membres, amb la finalitat de mantenir i/o millorar la qualitat dels serveis que presten en l'actualitat a persones amb paràlisi cerebral i/o afins.

 

 

  •