Enllaços d'interès
Entorn moodle
::Inici >Repàs on-line

Repàs on-line

Metodologia

 

La metodologia de treball que es farà servir és no presencial a través de l’aula virtual.

Internet, com a eina educativa, té un gran potencial que t’ofereix la possibilitat de treballar amb un mètode còmode i que et facilita el factor temps.

Tu decidiràs quan vols treballar i a quin ritme, dissenyant el teu propi horari.

 
Per tant, les classes són molt flexibles, no depèn dels altres alumnes; cada alumne pot anar al seu ritme segons el seu temps disponible i les seves possibilitats.

 

És una metodologia on-line on l’alumne que està matriculat disposa d’un entorn en línia basat en aprenentatge constructivista i col·laboratiu, on pot obtenir recursos didàctics, tant en format digital, com en pdf o Word, autoformar-se, participar en fòrums i xats, preguntar dubtes, aprendre de les aportacions dels altres alumnes i del tutor, etc.

 

L’ús del correu electrònic i del xat seran l’eina fonamental per establir contacte amb la figura del tutor i així garantir una atenció personalitzada de consultes i una correcta orientació del procés d’aprenentatge.

 

Es fomentarà l’actitud col·laborativa, en tant i quant les aportacions dels participants seran compartides i integrades en el conjunt de coneixement que es posarà a l’abast  de tot/es els/les participants.


D’aquesta manera, l’alumnat serà capaç de concienciar-se sobre l’efectivitat i la necessitat d’un bon ús de les TAC, i cada cop serà més coherent i competent en aquesta societat que li ha tocat viure.

fent