::Inici >Serveis >InfÓncia

InfÓncia

ü  Post baixa maternal

Consisteix en cuidar dels nadons durant el període acotat des que la mare torna a la seva feina després del període de baixa maternal i quan comenci a la llar d’infants.

ü  Quarantena

Consisteix en cuidar dels nadons recent nascuts durant les nits durant els 40 primers dies des del naixement d’aquest, quan els pares no es poden fer càrrec d’ells o busquen comoditat per anar agafant el ritme de tenis un nadó a casa.

ü  Cangurs

Cuidar de nens i nenes de diferents edats en horaris fora d’escola o quan es posen malalts i s’han d’estar a casa i tots dos casos els pares no tenen amb qui deixar-los.   
      

ü   Acompanyament i recollida de l’escola

Acompanyar els nens i nenes de diferents edats tant de casa a l’escola, com a l'inversa. Pot incloure donar també l’esmorzar o el berenar.

ü  Puericultores

La diferència amb l'anterior grup (cangurs), és que aquestes treballadores tindran el títol mínim d’auxiliar de llar d’infants. Aquest servei és destinat a aquelles famílies que prefereixen tenir els nens cuidats a casa en comptes de dur-los a la llar d’infants i rebre la mateixa educació, mitjançant jocs i tècniques específiques.

 

Estima’ls adreça_________________telèfon________________