::Inici >PROCÉS

PROCÉS

 Procés Gerard Jover

 Socials:

El procés a socials hem buscat un mapa pel Google en blanc i desprès per pintar-lo vam buscar les webs dels Tours i competicions mundials de cada mapa i el vam pintar.

 Biologia:

A biologia vam tria quatre esports, desprès vam buscar les imatges i vam mirar quins músculs del cos es feien servir en aquella imatge.

E.Física:

Per educació física hem buscat el passos de aeròbic a Internet i els vam passar a un Word i desprès vam buscar les imatges dels passos i les vam ficar al Word  

 

Procés Jordà Salla.


Castellà:
he fet el text de castellà que després hem retransmitit com un programa deportiu tots junts.
Anglès: 
he traduit el text que també hem retransmitit tots junts.
Música:
m'he encarregat de descarregar algunes cançons i buscar algunes lletres.
Tecnologia:
he descrit els principals termes fotogràfics i he buscat les característiques.
Presentació:
he fet també la pàgina web i la portada de plàstica (no la del treball).

 

Procès Èric Romaguera:

Religió:
he triat el tema de religió perquè m’ha agradat el que es te que fer. Primerament vaig agafar dos esports un en grup i una altra individual hi vaig analitzar els comportaments.


 

 

Procés Jordi Pros

 

 

 

Català:per recollir textos i imatges vaig entrar al diari “sport” i vaig buscar notícies esportives. Aquestes, les vaig copiar i vaig treure lo innecessari adaptant-les al meu vocabulari i a la meva  manera d’escriure.

 

 

 

 

 

Matemàtiques: en aquest apartat, hi havien problemes bastant variats com d’escales, àrees, incògnites, taules de valors...

 

 

Per fer el de taula de valors vaig haver de consultar alguns apunts que prendre el primer trimestre.

 

Visual i plàstica: cadascú es va fer imatges en solitari fent algun esport. Les vam ficar en un word i els hi vam ficar peus de foto comentant-les.

Després en vam fer una foto tots junts, la vam retallar amb el photoshop i vam buscar una plantilla de diari com a model i vam començar a col·locar les fotos i comentaris amb elles tal i com ens demanava l’exercici.

Música: per crear la cançó vam haver d’escoltar la cançó nombroses vegades i ens vam centrar en el tema dels estudis dient que ja n’estem cansats i volem diversió,