::Inici >BIOGRAFIA

BIOGRAFIA

Vaig néixer en un dia plujós de Setembre del 1985. De petita volia ser veterinària tot i que les arts em van estirar cap al seu terreny sense deixar-me una altra opció. Sempre m'ha agradat la fotografia però no va ser fins que vaig entrar a la Universitat de Belles Arts, que em vaig adonar que era més que una art, una passió.

M'encanta fer fotografies de la natura i dels éssers vius, tant persones, plantes i animals. Fa poc que vaig adquirir una Hasselblad 150C i tinc en mans un projecte que més endavant espero poder realitzar. Per si no saps què és una Hasselblad, doncs és una càmera de mig format, analògica (de carret), el negatiu de la qual és més gran que les habituals de 35mm.

Actualment faig fotografies amb una NikonD80, acabada d'estrenar, però no abandono la meva D50 amb la que he fet més de 20000 fotografies, moltes de les quals han estat a concerts, viatges, amb La Bandarra, treballs per la Uni, i la moltes de les quals també ha fet la meva mare que és una apassionada de la fotografia (algunes de les fotografies que ha fet, ja m'agradaria haver-les fet jo!).

O sigui que més o menys aquesta sóc jo i si voleu conèixer-me més només cal que envieu un mail al contacte, si sou amants de la fotografia segur que ens entendrem!!!

Salut!! i a fotografiar!!!
Elena