::Inici >Dades sobre mi

Dades sobre mi

El meu nom es Salva i em vaig posar dins de la musica fa uns 12 anys.Al començament era un suplent del dj resident de la disco Chasis de Flix,Dj D@vid (David Pérez) peró gràcies a ell vaig aprendre molt.
Poc a poc vaig anar agafant experiència i així vaig començar a compartir cabina amb ell. Quan David va marxar,em vaig quedar de resident juntament amb Gravik(Jordi Herrero)
A la disco Chasis(que després va passar a ser Parquing) de Flix vaig tenir el plaer de compartir cabina amb dj´s molt coneguts com Julio Posadas,Toni Peret,Dani Connection,Mike Platinas i Juan Queija,amic i dj de Flix.
L´any 1999 va començar a funcionar un dels festivals mes importants de la comarca i darrerament de la provincia; Xofars Festival.
Es celebrava els dies de Festa Major de Flix i per la cabina de xofars han passat molts dels millors dj´s nacionals i internacionals.
Jo vaig tindre la sort de poder compartir cabina amb dj´s com Xavi Metralla(Pont Aeri), Ricardo Forns(Chasis), Mike Platinas(Max Mix,Bombazo), Bea Fair(Woman Dj´s), Dani Connection(Dj i productor musical), Juan Queija(Cienwatios,tgn)  i amb els dj´s locals Tarri,Gravik,Chusky,Garola,Ivens,6-co,Lui i JF Cuc.