::Inici >Qui som

Qui som

Agència de publicitat fundada l'any 2002 amb les oficines a la població de Cambrils. Som un equip relativament jove amb un gran afan de superació i experiència en el sector. La principal funció de la empresa és la comercialització dels medis de publicitat relacionats amb el món del cinema com poden ser els tríptics de la programació, revers de les entrades, espots de pantalla, lloguer dels halls - sales, etc..  
 
La nostra experiència en la edició de revistes de cinema ens ha aportat un gran varietat de serveis de impresió, gracies a la vinculació que tenim des de fa anys amb la impremta, que fiquem a la seva disposició.
 
Posarem tots els nostres recursos al seu servei per aconseguir fer arribar el missatge d’una manera clara i entenedora i així arribar a la meta comú, el consumidor final.

El perquŔ del cinema?

El cinema té una gran varietat de públic, principalment és un públic mixta, jove i urbà, en definitiva el que més consumeix.
 
El cinema és un del medis que té menys saturació de anunciants ja que esta molt més limitat que la resta de medis com premsa escrita, internet, tv, etc.. es recorda 12 vegades més que la televisió i fins a 4 setmanes més tard. Es genera un record de marca, que es manté en al pas del temps.