::Inici >Ca l'Estruch

Ca l'Estruch

La casa. "Ca l'Estruch" té quatre ambients molt diferenciats. El primer disposa de tres apartaments dúplex de 40 m2 (3-4 pax) molt ben equipats perquè  gaudeixin les persones que volen independència.

Al segon ambient trobareu les habitacions amb terrassa i els espais comuns: dues sales amb llar de foc, la biblioteca i el pati. Per a aquests hostes oferim mitja pensió.

La cuina de Ca L'Estruch és excel.lent i  per això  hem creat un altre espai: una sala on oferim tot tipus de menjars amb productes de primera qualitat a tots els hostes que ho desitgin. Esmorzar i sopar

El quart espai es una gran sala còmode i lluminosa al primer pis: llegir, descansar......., es mereix una visita.

Vallclara, poble de la Conca de Barberà, es troba a la vessant septentrional de la Serra de Prades, a 623 m d'altitud i té uns 130 habitants. La festa major té lloc a la quarta setmana d'agost i és una de les més anomenades de la comarca. Al poble gaudim del tradicional pa de llenya, d'una bonica piscina olímpica de 25 m  i de cursos d'anglès, molt coneguts arreu, a la casa de colònies.

Tres apunts d'història: No sabem l'origen del nom de Vallclara, però l'any 1152 podem trobar una referència documental en la que es fa esment d'un indret anomenat Vallem Claram. Sabem que al 1345 Berenguer de Jorba exigí i ocupà el poble (encara  trobem les ruïnes del castell del Sr de Jorba). A les acaballes del s. XVIII fou construïda l'església de Sant Joan Baptista que té l'altar d'estil neoclàssic.

La Serra de Prades i els boscos de Poblet (la natura és l'espectacle) dibuixen l'entorn. A la comarca hem d'esmentar Montblanc (a 18 km), ciutat medieval emmurallada, i les seves festes de molta tradició. L'Espluga de Francolí (12 km) on hi ha  museus d'interès i la cova prehistòrica d'aglomerat més gran d'Europa. A Vimbodí (6 km) podeu visitar el "Museu del Vidre", l'impressionant Monestir de Poblet i els castells de Milmanda i Riudabella. Si ens arribem a Prades (13 km) trobarem un poble medieval ple d'història on ens fixarem en la muralla, l'església i l'Ermita de l'Abellera. A Rocallaura (30 km) trobarem un balneari de tota la vida ............

El segell d'identitat de tot plegat ésla Ruta del Cister (monestirs de Poblet, Vallbona de les Monges i Santes Creus), els bons vins, el bon menjar i els millors olis d'oliva.

Com arribar-hi

 Algunes imatges

estruch 3.jpg estruch 5.jpgestruch 12.jpgestruch 7.jpg