::Inici >Instal·lacions actuals

Instal·lacions actuals

Des de gener del 2010 el CF Reddis torna a jugar els seus partits a l'estadi del Mas Tallapedra, situat al costat de l'antiga  autovia de Reus a Tarragona. Actualment aquest tram de carretera ha quedat com a urbà i s'hi accedeix des de la sortida de la C-14 que va des de l'aeroport de Reus al centre de la ciutat. A l'igual que el camp anterior, situat a uns 500 metres de l'actual, les instal·lacions del club blanc-i-blau són a tocar de la via del tren que va de Reus a Tarragona i forma part de la ruta que uneix Barcelona amb Lleida, Saragossa i Madrid.  

Aquestes instal·lacions van ser propietat del club, fins que aquest va arribar a un acord a l'Ajuntament de la ciutat per tal que passessin a ser municipals a canvi d'unes importants millores.

Actualment el camp del Mas Tallapedra disposa d'un camp de gespa artificial d'última generació de 100x60 i dos camp d'entrenemanent més petits, però també dotats de gespa artificial. El camp també té una destacada graderia amb capacitat per unes 900 persones assegudes, però sense cadires. És previst que en un futur no gaire llunyà es cubreixi la tribuna amb un a marquesina i s'hi puguin posar cadires de plàstic que facin més còmode i agradable el visonat en directe dels partits.

Visca el Reddis !!!!