On trobar-nos
C/ La Coma, 2 El Morell 43760 977842176 pij.morell@altanet.org

icona rss Rss

Vademècum d'Au Va! Teatre

Teatre d'humor al Teatre-Auditori al Morell

Vademècum d'Au Va! Teatre

Au va! és un Grup de Teatre format per set joves tarragonins amb ganes fer teatre d’una forma fresca i divertida.

El grup neix a finals de 2008 de les mans de Dani Ibáñez i Albert Puñet, amics i companys teatrals des de fa anys amb la inquietud de fer un projecte nou i les ganes incansables de fer teatre.

Actualment el grup està composat pel Dídac Ramos, la Blanca Baiget, el Marc Cardó, la Bibiana Fidalgo, el David Jiménez, el Dani Ibáñez i l’Albert Puñet, tots amb una àmplia experiència teatral.

Amb aquesta obra, el grup pretén obrir-se un forat al món del teatre i seguir fent el que més els agrada: actuar.

VADEMECUM és una obra d'esquetxos, independents entre ells però amb un marc comú: tots tenen lloc en un hospital. Així, els personatges ens mostren situacions del més comú fins al més esbojarrat, i fins i tot un parell de números musicals.
Malgrat no ser experts en medicina (ni de bon tros), els autors i directors Albert Puñet i Dani Ibáñez utilitzen elements de l'imaginari col·lectiu i anècdotes que els han explicat per crear un univers simpàtic, on a banda de buscar la rialla del públic, parodien temes com el masclisme, l'experimentació mèdica, les llistes d'espera, l'automedicació o la cirurgia estètica, entre d'altres.


 QUICO EL CÉLIO, EL NOI I EL MUT DE FERRERIES

AL TEATRE-AUDITORI DEL MORELL Entrades: 12 € anticipada i 15€ a guixeta.

Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries és un grup de folklore de les Terres de l'Ebre, creat l'any 1992. Malgrat que és conegut pel nom dels seus tres primers components, Quico el Célio (Artur Gaya), el Noi (Quique Pedret), el Mut de Ferreries (Jordi Fusté), actualment el grup l'integren 3 membres més: Jaume Matamoros (Josep Lanau), lo sinyor Bertomeu (Sergi Molina) i Vicent Ferrer (Quique Pellicer).

Aquest singular grup tortosí ha fet una gran varietat d'espectacles i concerts al llarg de la seua trajectòria musical, de gran èxit pertot arreu gràcies a l'alta comicitat de la interpretació de les seues obres, combinada amb un alt compromís social i d'estima a la terra.TÒFOL A LA CIUTAT

TITELLES AMB LA COMPANYIA PA SUCAT

Pa Sucat

Sinopsis: El Tòfol viu en una bonica granja on té molts animals. Una trucada telefònica de la tieta Paulina, que viu a la ciutat, trencarà la monotonia del nostre protagonista.

Preu: 3€ anticipada i 5€ a guixetaBETH EN CONCERT DISSABTE 2 D'ABRIL AL TEATRE-AUDITORI

BETH PRESENTA EL SEU NOU DISC SEGUEIX-ME EL FIL

Beth presenta el seu primer disc en català, un conjunt de 12 cançons serenes i madures, amb una sonoritat de folk americà i amb un motiu temàtic, les labors, que recorre els diversos temes.

Aquesta serà una ocasió única per veure la presentació del disc Segueix-me el fil, ja que és l'únic concert que Beth ofereix a les comarques tarragonines.

El concert es celebrarà al Teatre-Auditori del Centre Cultural del Morell dissabte 2 d'abril a les 23.00h.

El preu de l'entrada anticipada és de 10€ i es pot adquirir de dilluns a divendres de 17h a 20h al Centre Cultural (C/La Coma, 2), l'entrada a guixeta té un cost de 12€ i pot adquirir-se una hora abans de l'espectacle.

BethTEATRE D'HUMOR. DIUMENGE 13 DE MARÇ DE 2011

HABITACIÓ PER A TRES

Habitació per a tres


Aquest pròxim diumenge dia 13 de març a les 18.30h de la tarda torna la programació del Teatre-Auditori del Morell amb un espectacle d'humor.

Sinopsis:
Elena, una divorciada que viu en un elegant xalet, resol els seus problemes econòmics essent l’amant de dos homes casats que cita en diferents dies de la setmana…

Preu: 8€ anticipada i 10€ a guixetaLAS DIVINAS PRESENTEN CHOCOLAT

EL TEATRE-AUDITORI DEL MORELL VIATJA FINS ALS ANYS TRENTA

 

 

 

 

El Teatre Auditori del Morell acollirà aquest dissabte un nou espectacle de la nova temporada. Es tracta de Chocolat del tercet Las Divinas.

 

Després de l’èxit del seu primer espectacle musical, el tercet vocal femení Las Divinas ha tornat a puja a l’escenari per presentar el projecte que porta per títol Chocolat. Un espectacle ambientat als anys 30, a l’època de la Gran Depressió conseqüència del crack del 29 als Estats Units.

 

El concert teatralitzat presenta diferents cançons originals de Mario Cobo i Ben Rowdon i que es combinen amb versions dels clàssics més populars dels anys 30.

Las Divines està format per Carla Móra, Irene Ruíz i Marta Móra i a l’escenari donen vida a les tres cantants, Lulú, Sofia i Nicole.

 COR CAL·LÍOPE I TARRAGONA HOT TRIO

Diumenge 6 de febrer El Cor Cal·líope i Tarragona Hot Trio al Teatre-Auditori del Morell

Continuant amb la programació de la tercera temporada del Teatre-Auditori del Morell, i després d'un èxit de públic amb l'obra teatral Petits Crims Conjugals, aquest diumenge 6 de febrer a les 18.30h es podrà gaudir de la combinació musical del Cor Cal·líope i del Tarragona Hot Trio.
El Cor Cal·líope és el cor de noies de l'Escola de Música del Centre de Lectura de Reus i Tarragona Hot Trio es un trio tarragoni amb un repertori format principalment per temes estandards dels anys 30, 40 i 50.
L'entrada anticipada té un cost de 3€ i a guixeta 5€.PETITS CRIMS CONJUGALS AL TEATRE-AUDITORI DEL MORELL

Diumenge 30 de gener a les 18.30h

Petits Crims Conjugals amb Ramon Madaula i Laura Conejero

La Regidoria de Cultura del Morell obre la 3a temporada del Teatre-Auditori amb l’obra Petits Crims Conjugals, interpretada per Ramon Madaula i Laura Conejero. L’obra es podrà veure per primera vegada a les comarques tarragonines, on es farà la pre-estrena, ja que a partir del 16 de febrer farà temporada al Teatre Poliorama de Barcelona.

Ramon Madaula i  Laura Conejero donen vida a una parella a través de la qual Eric Emmanuel Schmitt s’endinsa en la perversitat de l’amor, i com, per amor, es pot arribar a cometre un crim. Els sentiments són abordats en clau d’intriga a partir del crim que ha comès un dels dos protagonistes: l’Alexandre  o la Carla.

Petits Crims Conjugals

ENTRADES: Preu: 15€ anticipada i 20€ a guixeta

L’entrada anticipada es pot comprar al Centre Cultural del Morell (C/La Coma, 2) de dilluns a divendres de 17h a 20h o bé una hora abans de l’espectacle a la mateixa guixeta del teatre-auditori. Per als socis del TresC l’obra té un 20% de descompte.NOVA PROGRAMACIÓ DEL TEATRE-AUDITORI

TERCERA TEMPORADA AL CENTRE CULTURAL DEL MORELL

El Centre Cultural del Morell estrena el diumenge 2 de gener la tercera temporada del Teatre-Auditori amb l’espectacle musical de Pau Riba Jisàs de Netzerit o capítol zero de la Guerra de les Galàxies.

Es tracta d’un espectacle que intercala narracions amb nadales i planteja una història paral·lela entre la vida de Jisàs i l’essència de La Guerra de les Galàxies amb una mirada irònica i humorística  de la nostra societat. Pau Riba està acompanyat a l’escenari pel grup de “no-musics”, De Mortimers.

D’altra banda, el diumenge 30 de gener el Teatre-Auditori acollirà la representació teatral de l’obra Petits Crims Conjugals amb els actors Ramon Madaula i Laura Conejero. Aquets dos actors donen vida a una parella a través de la qual Eric Emmanuel Schmit s’endinsa en la perversitat de l’amor i, com per amor, es pot arribar a cometre un crim. Els sentiments s’aborden en clau d’intriga a partir del crim que ha comès un dels dos protagonistes: l’Alexandre o la Carla.

Aquests dos espectacle, a més a més del concert de la cantant Beth que presentarà el seu últim disc Segueix-me el fil, del jazz de Las Divinas, del toc folkloric i festiu de Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries o l'humor de la companyia SGAG, és la programació cultural del Morell per aquesta tercera temporada.

L'oferta cultural del Teatre-Auditori també es reserva un lloc especial pels petits de la casa, que podran gaudir de dos espectacles: Tortuga. L'Illa d'en Tresot de la companyia de Toni Albà i El Tòfol a la ciutat de la companyia vallenca Pa Sucat.

TOTES LES ENTRADES I ABONAMENTS ESTAN DISPONIBLES A LES OFICINES DEL CENTRE CULTURAL DE 17 A 20h DE DILLUNS A DIVENDRES O BÉ UNA HORA ABANS DE L'ESPECTACLE A LA GUIXETA DEL TEATRE-AUDITORI.

L'ABONAMENT DE LA TEMPORADA TÉ UN COST DE 50€.

Descarrega't aquí la programació:
Programació gener-juny