::Inici >Historia

Historia

 

clave de sol Ara fa quaranta anys, quan vaig començar el Cor Al·leluia, tenia la il·lusió d’aconseguir que un grup de nois i noies cantessin com els àngels. Mai vaig pensar en treure algun profit d’aquella iniciativa, només el goig de compartir amb ells, els nois i noies cantaires la satisfacció de fer una feina ben feta. Crec que els vaig encomanar aquella il·lusió que jo tenia i gràcies a ells vaig aconseguir el meu propòsit.

            Afortunadament a aquells primers que van donar carácter al Cor, van anar scceint d’altres joves que van continuar aquella iniciativa i Aixa, anant-se renovant hem arribat als nostres dies. I ara m’adono de tota la riqueza que en aquest quaranta anys he anat acumulant.

            Naturalment, no parlo de diners. Si hi hagués guayant diners, ja me’ls hauria gastat i no em quedaria res. La meva riquesa és d’una altra mena, que no es gasta sinó que com el vi, amb els temps va agafant més qualitat. Em refereixo a l’amistat, a l’afecte, a la comunicació entre els cantaires i jo, que hem compartit la música en els inoblidables moments en què el Cor es compenetra i es produiex el miracle de sentir unànimement la bellesa de la música. Después d’aquesta experiencia neis un sentiment de vertadera amistat. Us asseguro que jo, m’estimo a tots els cantaires que estan o han pasta pel Cor, que són proa de tres cents!!

            I aquest és el meu tresor i no me’l prendrà ningú perquè és personal i intransferible. Gràcies, mil gràcies cantaires de tots els temps perquè gràcies a vosaltres, em considero la persona més rica i afortunada del món.

 

                                                                                  Pepa Roselló i Garcia

                                                                                  Fundadora i directora.

                                                                                  Tarragona, maig del 2003