Els nostres cabrits es crien a la Serra del Montmell i tenen una carn natural de una qualitat excel·lent, ya quel les seves mares surten a pasturar les montanyes i s'alimenten d'una gran varietat d'herbes aromàtiques.
CABRIT DEL MONTMELL
Els nostres cabrits neixen i es
crien al cor de la Serra del Montmell,
situada a la comarca tarragonina del
Baix Penedès. El cim més alt té gairebé
mil metres d’alçada, i degut a la
proximitat de la costa mediterrània,
gaudim d’un clima i una vegetació
molt especial.
Les mares dels cabrits mengen tota
mena d’herbes aromàtiques autòctones de
la zona, tals com la Sàlvia, el Romaní,
la Farigola i l’Espígol, entre les més
importants. Totes les cabres són de
raça Rústica Muntanyesa i surten
cada dia de l’any a pasturar pels boscos
i tallafocs de La Serra del Montmell, on
s’alimenten exclusivament de la vegetació
del sotabosc i de les franges de protecció.
Així doncs, a més de produir una
carn natural,aromàtica i d’un gust
excel·lent, duen a terme una altra tasca
de gran importància: la prevenció dels
incendis forestals a força de mantenir
els tallafocs i les zones de protecció netes.
Ara fa deu anys que les nostres
cabres pasturen per aquestes muntanyes,
donant-les vida, com durant segles i
segles s’havia fet.